Helyreigazítás, kiegészítéssel

Pénzügyek/díjak
Pénz - forrás: index.hu Forrás: index.hu - Pénz.

Múlt héten hosszasan cikkeztünk arról, hogy 30 millió forint feletti prémiumot kaptak a játékvezetők a profi keretben. Szerkesztőségünkhöz a következő levél érkezett:

„Tisztelt Szerkesztőség!

Szomorúan olvastam azt a cikket, amelyben valaki közzé merte tenni, hogy a profi játékvezetők 31 millió forint kiegészítő juttatást kaptak a tavalyi szezonban.

A cikk írója elfelejtette közölni Önökkel, hogy a prémium kifizetés nem volt titkos, hiszen az MLSZ JB. vezetői név szerinti listát olvastak fel, így mindenki tudhatta mennyit is kapott a másik. Ez etikus és korrekt. Mindenki turkálhasson a másik zsebébe ezzel még nagyobb ellentéteket okozva.

Nem értem, hogy mi a gond azzal, hogy a három kedvenc vitte haza a legtöbbet.

Zoltán esetén becsülendő volt, hogy végre sikerült egy tesztet lefutnia, igaz nem az elsőt. Ez a siker külön díjazást érdemelt, hiszen nagyon intenzíven készült a tesztre.

József esetén a kiemelkedő prémium a többlet étel fogyasztásának kompenzálására szolgált, hiszen tavasszal a Diósgyőr edzője is jelezte, hogy József jó húsban van. A többlet súly, többlet pénzzel is jár. Az ő esetében nagyon sokat nyomott az is a kifizetésre, hogy sok bennfentes információt tud kedvesétől. A hallgatásnak ez az ára!

És végül, de nem utolsó sorban a mindig alázatos Péterünk. A bólogatást és a „mellénk” állást ki kellet fizetni.

Mi az a nyomos indok, ami el lett mondva minden pénzben részesültnek?

Mérkőzésszámok, ellenőri jelentések és egyéb. Mindenki jót röhög rajta, pedig ez a valóság.. A mérkőzés számot a JB. alelnöke határozza meg – ne képzelje senki, hogy pofára. Azért mindenki megkapja a meccspénzt is, de az túl kevés sajnos, hiszen alig emeltek mostanában rajta.

Ellenőr jelentések: Tavasszal nem sokat olvashattak a kollégák. Ez is összefüggésben van a meccsszámmal. Szarul fújtál hétvégén, nem mész jövő héten.

Egyéb? Talpnyalás, hírvivés, pitizés, nincs véleményezés,

A tényekhez ez is hozzá tartozik. Talán így már mindenki jobban érti, hogy miért kapták meg a kollégák a megérdemelt prémiumot a havi alapdíj, meccspénz és a bónusz mellé.

Az MLSZ JB jobban teljesít!

Üdv a károgóknak és a körön kívül maradottaknak:

Vecsési Air-sanya”

 

Hozzászólások