Díjat emelt a JT.

piros l - forrás: Forrás: - piros l.

Az elmúlt időszakban pont semmit nem tett az MLJT a tagjaiért és az búcsúzó kollégákat sem köszöntötte megfelelően, de most nagyot húzott a Tóth Vencel-féle gittegylet.

Tisztelt Tagtársaink!

A 2017. február 4.-én megtartott MLJT elnökségi ülésén a következő határozatot hoztuk az éves tagsági díjjakkal kapcsolatban, amelyek 2017. január 1-től léptek életbe:

1. Az NB I – es játékvezetők és az ebbe az osztályba besorolt további hivatalos személyek, valamint az NB I – es ellenőrök éves tagsági díja 10 000 Ft.

2. Az NB II – es játékvezetők és az ebbe az osztályba besorolt további hivatalos személyek, valamint az NB II – es ellenőrök éves tagsági díja 8000 Ft.

3. Az NB III – as játékvezetők és az ebbe az osztályba sorolt további hivatalos személyek, valamint az NB III – as ellenőrök éves tagsági díja 6000 Ft.

Azon Tagtársaink, akik nem tartoznak az 1-2-3-as pontban felsoroltakhoz (ide értve pártoló tagjainkat is), azok éves tagsági díja 3000 Ft!

A 75 évnél idősebb tagtársaink tagdíjmentességet élveznek.

Az emelésre azért volt szükség, hogy megóvjuk a Testület vagyonát, és továbbra is támogatni szeretnénk a hagyományos év eleji bálunkon a tagtársaink és hozzátartozóik részvételét.

2017. Július 13.

 

Hozzászólások