DuciJoci! Jobban tetted volna, ha sérült maradtál volna…

Erdős József - fut - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Erdős József - fut.

Sérülés után visszatért Erdős József a pályára is

Profi játékvezetők vannak. Elvileg van egy szakmai vezető, aki oda rakta őket. De kérdem én, hogyan kerülhettek oda, illetve, hogyan lehetnek még mindig ott egyes emberek!?
Hiszen hétről-hétre bizonyos profi játékvezetők lejáratják a magyar játékvezetést, amihez Attila még asszisztál is. De hát mit várhatunk egy olyan embertől, aki sosem merte kimondani és felvállalni a véleményét, aki vezetőként nem mer embereket kirakni keretekből, mert a pincsijeivel csináltatja meg.

Hogyan történhet meg egy olyan szituáció a videóbíró rendszer használata mellett, ami a hétvégi Kisvárda-MTK 50.percében történt? Rendben, hogy a játékvezető nem látta a labda elrúgása után, hogy mi történt. Előfordul. Ezért van a VAR rendszer. De kérdem én, hogy az egyes számú asszisztens, illetve a tartalék játékvezető minek van ott, ha nem egy ilyen esetben történő segítségnyújtás miatt!? Vagy ők azt gondolják, hogy elég a lest eltalálni, elég felemelni a táblát csere alkalmával? Mert akkor ezek szerint ők sem abba az osztályba valók.


Természetesen a VAR buszban ülők (nem tudjuk a neveket, mert az adatbank megint csúcstechnológia szinten működik) felülvizsgálták a lehetséges büntetőt, kihívták a játékvezetőt, aki tisztán, szabad szemmel is láthatta, hogy az APP-ben történt egy szabálytalanság, tehát a büntető nem érvényes. De Józsi ezt is másképp látta…

Nem baj Joci! Így is lesz küldésed! Hiszen a hanacseki diktatúrában a spiclik, a simlisek, a telefonálgatók nem tudnak hibázni, csak hétről hétre duplázni.

 

Hozzászólások