Kikerül-e Bana és Kiss Balázs?

PMFC - fantomgól - forrás: origo.hu Forrás: origo.hu - PMFC - fantomgól.

Ha következetesség van igen...

Másfél évvel ezelőtt kikerült két fiatal játékvezető Kubicsek Máté és Mózsa Ábel az NB. III-as keretből, mert elvileg egy fantom gól volt a Veszprém - Tatabánya mérkőzésen.

Igaz, a felvételek alapján nem lehetett eldönteni egyértelműen, azonban azonnali hatállyal kitették a keretből a két fiatalt.

Most hétvégén a PMFC - Budafok NB. II-es mérkőzésen is fantom gól volt, igaz most azt megadták a játékvezetők.

ÚGY TŰNIK, TÉNYLEG HIBÁS DÖNTÉS SZÜLETETT

A videó tanulsága szerint Krausz a tizenhatoson belülről lőtt a kapura, a labda a lécről lefelé pattant, és bár tényleg úgy tűnik, hogy a labda nem haladt át teljes terjedelmében a gólvonalon, a játékvezető a partjelző jelzésére megadta a gólt.

Az ítélet döntőnek bizonyult, mivel a Pécs ezzel a góllal tartotta végül otthon a három pontot a Budafok ellen.

Íme, a Pécs gólja:

A Nemzeti Sport helyi tudósítója is éles kritikát fogalmazott meg a játékvezetőről:

"A fordulást követően Bana Gergely játékvezető teljesen elvesztette a mérkőzés irányítását, s sok téves ítéletével a mérkőzés végkimenetelét is befolyásolta. Egyrészt elmaradt Krausz második sárgája, illetve Németh Márió egy durva sportszerűtlenséget, egy ütést követően is pályán maradhatott. Ráadásul Bana nem ítélt meg egy egyértelmű vendégbüntetőt sem, miközben a hazaiak csapatkapitánya, Rácz egy tiszta szerelés után kapta meg a második színes kártyáját. "

 

Ha következetes az MLSZ rendszere, akkor sem Bana Gergely, sem Kiss Balázs nem működhetne többet az országos keretben.....

 

Hozzászólások