Viharos hétvége...

VAR - busz (4) - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - VAR - busz (4).

Mozgalmas volt a hétvége..

Tisztelt Sporttársak! 

Kedves Attila!

Újabb viharos hétvégén van túl a magyar játékvezetés. Pénteken gyűlni kezdtek a fekete gomolyfelhők. Kecskeméten egy egyértelmű büntető maradt el, amit egy jó együttműködéssel a pályán is meg lehetett volna ítélni (az asszisztens vajon mit nézett?!).

Na de ha már az egekbe magasztalt VAR rendszer olyan jó a számok alapján, akkor vajon itt miért nem avatkozott be? (Mert a benne ülő már többször bizonyította alkalmatlanságát.)

A szombati napon az Újpest-MTK mérkőzés második gólja is érdekes körülmények között született. A gólszerző karját két esetben is érintette a labda, ami azután rögtön a kapuba került. VAR beavatkozás ismételten sehol, hiszen vigyázni kell a statisztikára.

Aztán jött a vasárnap, elérkeztünk a hétvége csúcspontjához. Szerencsére itt volt egy jó VAR beavatkozás, de sajnos további esetekben is szükség lett volna rá. A Zalaegerszeg második gólját egyértelmű szabálytalanság előzte meg, mind a lökés, mind a kezezés megállja a helyét ebben a tekintetben. VAR beavatkozás ismételten sehol. A legvitatottabb eset az egyik hazai védő kiállítása. A játékvezető a pályán szabálytalanságot és nyilvánvaló gólhelyzetet látott. Az egyértelmű képi bizonyítékok – amiről Attila azt hazudta, hogy nincsenek – megmutatták, hogy sem szabálytalanság, sem nyilvánvaló gólhelyzet nem történt ebben az esetben. Az egyértelmű VAR beavatkozás sajnos megint elmaradt.

Attila, mondd már meg kérlek, mit kezdjünk az elferdített és elcsépelt statisztikáiddal? Ezek senkit nem érdekelnek, mindenki a tényekre kíváncsi. A hétvége is megmutatta, hogy nem értesz a szakmához, továbbá a hamis számaiddal akarsz mindenkit félrevezetni és hülyének nézni.

 

Attila! Egyre inkább fogynak körülötted az embereid. Most kit fogsz beáldozni?

 

Hozzászólások