Gyengülő játékvezetői színvonal

MLSz székház - forrás: Forrás: - MLSz székház.

Újabb gyenge hétvégét zártak játékvezetőink..

Kedves Attila!

Egy újabb borús hétvégén vagy túl. Embereid rengeteg hibával dolgoznak. Ezt a pénteki mérkőzés játékvezetője kezdte meg, aki a tőle megszokott gyenge teljesítményt nyújtotta, természetesen súlyos hibával megspékelve. A VAR beavatkozás elfogadható, kérdés, miért tartott ennyi ideig ennek a szabálytalanságnak a detektálása.

Szombatra is jutott egy gyenge teljesítmény, egészen a keleti országrészig kellett utazni érte. Az általad ajnározott játékvezető újfent gyenge produkcióval rukkolt elő, ahol mind a fegyelmezése, tekintélye, a mérkőzés irányítása csődöt mondott nála. Meglepve nem vagyunk, hiszen tőle a korábbiakban is ezt láttuk. A VAR beavatkozás nagyon meglepő volt, mert véleményem szerint abban a szituációban az a színű lap is elfogadható. A mérkőzésen akár több beavatkozás is lehetett volna, ugyanis több alattomos és súlyos sérülést okozó szabálytalanság tarkította az összecsapást. Ez mind a játékvezető erélytelenségére vezethető vissza. Nyilván ezeket az általad magasztalt VAR nem tudja korrigálni, tudniillik, óvni kell a statisztikát.

Vasárnapra is maradt fejtörést okozó játékvezetés. A két kiesés elkerülése ellen küzdő csapat mérkőzését rengeteg fault hiba és tömegjelenetek tarkították, amit tetézett a súlytalan (nem a játékvezető testtömegére gondolok) játékvezetés. Legalább ezen a meccsen észnél volt a VAR, elvégre csak a szükséges esetekben avatkozott be. Pontosan erre van kitalálva ez a rendszer, nem arra, amit te gondolsz, illetve még néhány embered.

A másik vasárnapi meccsen szintén sok hibát láthattunk, ahol VAR beavatkozás is történt.

Ennyi hibát és VAR beavatkozást már nem lehet a szőnyeg alá söpörni és elsumákolni. Kezdenek csorbulni az eddig hazugságok által olyan nagyra magasztalt statisztikai számok.

Lassan elfogynak az emberek is, mármint azok, akik normálisan le tudnak vezetni egy meccset.

Kedves Attila! Jó lenne már levonni az őszinte konklúziókat. Megérett a vérfrissítés, melyet veled kell kezdeni!

 

Hozzászólások