NB. III.: Négy kiállítás és botrány

Kisvárda FC - forrás: Forrás: - Piros lap.

Sajtóhírek szerint a lefújást követően az indulatok tettlegességig fajultak.

Az NB III-as bajnoki végén már hármas emberhátrányban játszott a BKV Előre, amelynek vezetőedzője, Albert Flórián is piros lapot kapott. 

Elképesztően eseménydús találkozót játszott egymással a BKV Előre és a Kisvárda II. az NB III Keleti-csoportjának 33. fordulójában. A hazaiak az első félidőt követően 1-0-ra vezettek Fördős Adrián révén, a második játékrész azonban finoman szólva is paprikásra sikerült, ugyanis több piros lapot láthattak a nézők, mint gólt.

A 48. percben a hazaiak játékosa, Kubó Gábor kapott azonnali piros lapot egy Nagy Mihály Krisztiánnal szembeni szabálytalanságot követően, majd az 58. percben Girán Máté kapta meg a második sárga lapját, így neki is idő előtt kellett elhagynia a játékteret. És itt még nem volt vége...

A 70. percben a BKV Előre vezetőedzőjét, Albert Flóriánt állították ki, majd a 75. percben a kisvárdai klubhonlap beszámolója szerint a korábban a Ferencvárosban és a Diósgyőrben is megfordult Busai Attila csúszott rá páros lábbal Estebanra, amiért ő is megkapta a második sárgáját, így összesen három játékost és a vezetőedzőt is kiállította a bíró a BKV-től. A találkozón a spori további hat sárga lapot is kiosztott, valamint befújt három tizenegyest is - kettőt a vendégek, egyet a hazaiak számára, de mindhárom büntető kimaradt. A hármas emberhátrányban nem is tudta megőrizni az előnyét a pesti csapat, a 91. és a 94. percben fordított a Kisvárda és 2-1-re nyert.

 

A mérkőzés élő közvetítésében az látszódott, hogy a lefújást követően a hazai játékosok megrohamozták a játékvezetőt és kisebb balhé alakult ki. Az nso.hu információja szerint az indulatok tettlegességig fajultak, az egyik játékos megütötte és le is fejelte a játékvezetőt, de ezt hivatalosan nem erősítették meg a klubok és az MLSZ sem a portál megkeresésére.

Érdekesség, hogy a találkozót az a Büki Gábor vezette, aki tavaly októberben Böde Dánielt is kiállította a Paksi FC NB III-as csapatából, miután a rutinos támadó kapott egy könyököst, amit nem fújt le a játékvezető, ezt tette szóvá hevesen a korábbi Fradi-csatár. Bödét ezt követően öt meccsre tiltotta el az MLSZ Fegyelmi Bizottsága.

 

Hozzászólások