Karakó ismét ZTE meccsen

Karakó - ZTE - forrás: zaol.hu Forrás: zaol.hu - Karakó - ZTE.

Aki évek óta figyeli a játékvezetők közreműkődését az tudhatja, hogy Karakó Ferencnek nehéz mérkőzés keresni.

- Nincs könnyű helyzetben az országos küldő, hiszen Feri nagyon sok helyen okozott olyan emléket, ami miatt a csapatok nem fogadják el. - nyilatkozta weboldalunknak az egyik országos játékvezető - Ha nem Puhl Sándor lenne az elnök, aki kegyeltje a FIFA kerettag, akkor talán még NB. II-ben sem vezetne.

Karakó hétvégén ismét ZTE mérkőzést vezet, ahol nem szívesen emlékeznek rá.  A 2015/2016os szezonban a ZTE-Szeged mérkőzésen nagyot hibázott Karakó.

"A Merkantil Bank NB II 27. fordulójában eldőlt, hogy a Gyirmót FC Győr feljutott az élvonalban, míg a Zalaegerszeg Szeged elleni botlása miatt a Mezőkövesd lépett fel a második helyre.

 

A ZTE szurkolói a mérkőzés után felháborítónak értékelték Karakó Ferenc játékvezető munkásságát, aki több kulcspillanatban döntött rosszul a hazai csapat javára és ez könnyen lehet, hogy a harmadik helyre visszacsúszó Zalaegerszegnek a feljutásába került a videón látható téves ítélet."

 A Gyirmót-Zte mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik. Karakó két asszisztense Becséri Gergely és Szilágyi Norbert lesz, míg a tartalék játékvezető Dolnegó Bálint. Információink szerint a mérkőzés ellenőre a pécsi Ábrahám Attila lesz.

 

Hozzászólások