Megsérült Erdős József

Erdős József - fut - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Erdős József - fut.

Kupa meccsen szünetben cseréltek játékvezetőt

Nem mindennapi csere zajlott le az ETO FC Győr és a DVSC Magyar Kupa-meccsének szünetében, Erdős József játékvezető ugyanis nem tudta folytatni a bíráskodást, de így sem maradt feladat nélkül. 

Erdős József játékvezető dirigálása mellett kezdődött meg az ETO és a DVSC keddi kupameccse, amely az első félidőben nem hozott gólt. A szünetben aztán nem csak a hazaiak cseréltek, de a bírók is kénytelenek voltak.

Az M4 Sport közvetítésében elhangzottak szerint Erdős megsérült az első játékrészben, így nem tudta folytatni játékvezetőként a pályán, a helyére pedig az addig a VAR-szobában közreműködő Pintér Csaba állt. De Erdős sérülten sem maradt feladat nélkül, ő meg Pintért váltotta videóbíróként.

Pintérnek egyébként az első félidőben sok dolga volt VAR-osként, hiszen egy lehetséges 11-est és egy pirosgyanús esetet is vizsgálnia kellett kollégáival, de egyik szituációban sem kellett megváltoztatniuk Erdős döntését

A találkozót végül a DVSC nyerte 1-0-ra egy olyan góllal, amelynél a már Erdős vezette VAR-stáb is vizsgálódott, volt-e esetleg leshelyzet, vagy kézzel ért-e a Bévárdi a labdához még a gólvonal előtt. Végül érvényesnek ítélte a találatot a szünetben kissé átalakult videóbírós csapat.

 

Hozzászólások