Mesés tájakon a játékvezetők

UEFA - kék mez - forrás: Forrás: - UEFA - kék mez.

Kaptam egy fülest. Puhl Sándort Japánba hívják profi játékvezetőnek „mesés összegért. Rögvest föltárcsáztam a világ legjobb játékvezetőjét.

A hírben van némi igazság, tényleg hívtak Japánba profi bírónak. Nem mondom meg, hogy havi mennyiért, mert mindenki elszörnyedne. Egy évig kellene kint maradnom. Egyelőre ez csak távlati terv lehet. Megvárom az Európa-bajnoksá- got, utána majd meglátjuk. - Hova utazik a közeljövőben?

Július huszonnyolcadikén Iránban vezetek egy „rendkívül fontosnak" minősített bajnoki mérkőzést. Többi játékvezetőnk hol kezdi a nemzetközi szereplést?

Nagy Miklós, a JT elnöke arról tájékoztatott, hogy július 22-én szombaton reggel 8 órakor a Népstadionban először az NB III. Duna csoportjának játékvezetőit, majd az országos utánpótláskeret tagjait tesztelik fizikailag.

Az elnök úr azt is megerősítette, hogy július 28-30-a között lesz Budapesten a nem zetközi edzőtábor, s közben 29- én megtartják a JT közgyűlését.

Aztán lediktálta a nemzetközi mérkőzésekre az UEFA-küldé seket.

Augusztus 8., UEFA-kupa: Vardar Skopje (macedón)- Szamtredia (grúz). Játékvezető: Pillér, a két partjelző: Kovács N., Szabó A., tartalékbíró: Sédé.

Ugyanezen a napon szintén ebben a kupában a Kapaz Ganja (azerbajdzsán)-Ausztria Wien (osztrák) találkozót a Vad (Varga L., Stamler), Lettrich négyes dirigálja.

Augusztus 10., KEK: Maccabi Haifa (izraeli)-KlakksvikarItrottarfelag (Feröer-szigetek): Tóth V. (Ring, dr. Bozóky), Kiss G.

Augusztus 16., Finnor-szág-Oroszország Eb-selejtező. V: Puhl (Szilágyi, Nyilas), Varga S.

Augusztus 23., BEK: Anor thoszisz Famaguszta (ciprusi)-Rangers SC (skót). V: Vágner (Hamar, Kaibás), Márton S.

Ellenőrzés:

 Augusztus 8., UEFA-kupa: Omonia Nicosia (ciprusi)-Sliema Wanderers (máltai) - Nagy Miklós.

Augusztus 10., KEK: Tiligul Tiraspor (moldovai)-FC Sión (svájci) - Palotai Károly.

 

Hozzászólások