Nyilatkozattétel minden játékvezetőnek

véres zsebkendő - forrás: Forrás: - véres zsebkendő.

Minden müködni vágyó játékvezetőnek egészségügyi nyilatkozatot kell tenni, hogy minden felelésséget magukra vállalnak és az MLSZ-t nem terheli semmiféle felelősség.

Nyilatkozat

"Alulírott ........... játékvezető ezúton büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetég Játékvezetői Bizottsága által szervezett és felügyelt megyei és/vagy országos edzéseken, fizikai felméréseken, mérkőzéseken, valamint edzőtáborokban (továbbiakban együttesen esemény) saját akaratomból és saját felelősségemre veszek részt.

Kijelentem továbbá, hogy az esemény szervezőit egészségi állapotomról, esetleges betegségeimről, az általam szedett gyógyszerekről, valamint az esetemben esetlegesen alkalmazott gyógykezelésekről maradéktalanul tájékoztattam, eltitkolt betegségem nincs, illetve nem állok semmilyen olyan gyógyszeres kúra, illetve orvosi rehabilitációs kezelés, illetve tudatmódosító szer hatása alatt, amely a teljesítményemet befolyásolná és egészségemet veszélyeztetné a gyakorlati edzés során.

Kijelentem továbbá, hogy mivel az eseményen saját felelősségemre veszek részt, az eseményen előforduló esetleges sérülésem, ebből kialakuló bármilyen nemű megbetegedésem miatt felelősség a Magyar Labdarúgó Szövetséget nem terheli.

Az eseményen esetlegesen kialakuló sérülés, betegség kockázatát mérlegelem és saját felelősségemre döntök az eseményen való további részvételről.

Tudomásul veszem, hogy aláírásom megtagadása esetén az eseményen való részvételem, illetve játékvezetői működésem a szükséges orvosi dokumentumok benyújtásáig felfüggeszthető az egészségem védelme érdekében."

Kapcsolódó dokumentum

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
 

Hozzászólások