Váltás Nógrádban

cseretábla - forrás: Forrás: - cseretábla.

Az előző tagok eddigi munkáját megköszönték, helyükre új.

 

Értesüléseink szerint, nemrégiben gyökeres változásokra került sor megyénk Játékvezető Bizottságában. Úgy tudjuk, november 30-án lejárt az eddigi elnökségi tagok megbízatása, az előző érában érintett személyek munkáját megköszönve, ez év decemberétől teljesen kicserélődött emberekkel alakul meg az új, egyelőre hét fős kontingens. Játékvezetői berkekben felröppent egy álhír, miszerint egy névtelen levél jelentette az előző csoportosulás “vesztét”, ez az információ azonban egyáltalán nem fedi a valóságot, már több hete tudvalevő volt a váltás, csupán annak bekövetkeztének dátuma volt kérdéses. Most pedig elérkezett a megfelelő alkalom.

 

Az új Bizottságot Balázs Ferenc fogja vezetni, munkáját Lukács Linda, Komjáti István, Pap István, Kovács Tamás, Chikán Péter, illetve Gecse Zoltán segíti. Megemlítendő, a további részterületek megoldására való tekintettel, még gyarapodhat a felsorolt stáb, az adott válaszok függvényéven folyamatban van az ilyen jellegű mozgósítás.

 

A jelenlegi állomány tagjai, december 10-én már találkozhatnak is az újonnan delegált tagokkal, Szécsényben egy rögtönzött állománygyűlés keretein belül próbálják meg egy kalap alá gyűjteni a következő időszakban Nógrádban működni szándékozó játékvezetőket. Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának elöljárói bíznak a sikeres folytatásban, egyben abban, a kivesézett változások pozitív irányba billentik majd el régiónk sípmestereinek helyzetét, megítélését, az eredményességüket - írja a nogradifutball.hu.

 

Hozzászólások