Káosz az NB. III-ban!

Hanacsek Attila - sármos nézése - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Hanacsek Attila - sármos nézése.

Küldésekben csúcsosodott ki a heti hanacseki káosz.

Pénteken tíz órakor kapták meg az érintett játékvezetők és ellenőrök a szombati NB. III-as küldéseket. Információink szerint a tolnai játékvezető leiratkozások miatt próbálja az MLSZ JB. átcsoportosítani a játékvezetőket, mert nagyon kellemetlen nekik is, ami Makai János által vezetett Bizottságban történik.

A héten már levelet kaptak az érintett játékvezetők és megyei JB. vezetők, hogy külön engedéllyel működhetnek az NB-s játékvezetők a megyékben.

Majd másnap újabb felhívást kaptak a kollégák, miszerint:

„olyan aggasztó tendencia alakult ki a válogatott szünetek hétvégéin, ahol sajnálatos módon egyre többen mondják le a küldésüket. Komoly problémát okozva ezzel, hiszen éppen a válogatott mérkőzései miatt azonos napon rendezik a folyó bajnoki találkozókat, és emellett természetesen számos NB. I-es, NB. II-es csapatok mérkőzéseit.

Ez a probléma külön értinti azokat, akik a magasabb osztályokban tevékenykednek, és havonta rendelkezésre állási díjban részesülnek az MLSZ-től.”

Magyarán mindenki maradjon otthon, ne merjen sehová menni és remegő lábakkal várja pénteken tíz órakor a szombati küldéseket. Megyében ne működjenek az NB. III-as kollégák, akik nem kapnak rendelkezésre állási díjat sem.

Álljon mindenki készenlétbe, hátha a hanacseki rendszer küldi valahová….

 

 



Kapcsolódó cikkek

NB. III.: elaludt az MLSZ FRISSÍTVE

Pénteken reggel még nincs szombati küldés

Tovább

Tolna: mindenki leiratkozott hétvégéről

Nem vezetnek bajnoki meccseket a hétvégén a Tolna vármegyei játékvezetők!

Tovább

Megdöbbentő arcátlanság Hanacsektől!

Hanacsek Attila szánalmas húzása.. már megint

Tovább


Hozzászólások