Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Mikor ? Miért ? Hol?

Telki - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Telki.

2022. november 4-re, természetesen péntekre és természetesen munkanapra szólít a nagy testvér minket Telkibe, a hanacseki szálláshelyre.

Szakreferensi napra hív az MLSZ JB harsona, amikor az országban recesszió és megszorítások vannak.

Könnyen okoskodnak, mert nem Ők fizetik a költségek nagy részét. A hosszú 4 napos pihenő után három munkanap lenne az embernek és ebből ellop az MLSZ egy napot, megint az utolsó pillanatban meghirdetve. Komolyan valaki gondolkodik mit jelent ez több embernek hónap elején. Nyilván nem gondolkodnak, hiszen a főállású 70 év felettiek már rég nyugdíjasok.

Hanacsek Attila és holdudvara mikor érti meg, ezek az emberek nem ebből élnek és java részt ingyen dolgoznak megyéjükben.

Kinek hiányzik megint egy ferdítésekkel és kozmetikázásokkal kiszínezett nap, ahol a „Kopi” oszt, vagyis csak osztana.

Telki csodálatos így ősszel, sajnos csak a levelek hullnak nem pedig a....  

Takarékoskodás jegyében egy nap, amelyet online meglehetne tartani. Jó példa erre az Igazgatók gyűlései, amik már nagyrész interneten valósulnak meg. 

Szekciónként, amikor a szekció vezetők elrendelik, mindenki otthonról, mondjuk szombat este....vagy üsse kő péntek este.

Igen szükség van szakmailag elbeszélgetésekre, de jelen "diktatúrában" csak elbeszélések a tények mellett.

Nem változik semmi, sok JB elnök és funkciót betöltő egyén homloka már búbos a bólogatástól. Attól félve, hogy nem lesznek delegálva az alamizsnaként tekintendő küldésekre.

Miért nem függetlenek a megyei JB elnökök? Miért a saját érdekeiket képviselik? Országos JB-től független elnökök, saját megyéjükben képviseljék a játékvezetést. Legyenek olyan szuper ellenőrök mint Hanacsek Attila úr, mert szakmai vonalon nem találjuk nevét sem itthon sem a külföldi keretekben.

Társadalmi munka mai világban nevetséges, csak anyagi megbecsülés az amatőr szekcióba nem jut. Bezzeg, a spicli hálózatra mindig jut .

HOL? 

Talent program erre tökéletesen megfelel és működik. 73 éves ember, ha embernek lehet nevezni, akit egy ország amatőr és utánpótlás nemzedéke utál, viszi a hírt kárörvendve, csak maradhasson, saját elmondása szerint, mivel szükség van rá a magyar játékvezetésben. Szekció vezető úr álomvilágban él, ideje lenne Baranyában visszavonulni. Igaz ott is gyűlölik, hiszen a pécsieknek keresztbe tesz mindenben. Aljas, kis piti bosszúból. Híreszteli, hogy már csak egy görög van, akit ki kell csinálni…

Létszám gondok adottak, mert bealudt az MLSZ. Későn jött a béremelés, talán ezt Kelet-Magyarországon lehet jobban értékelik, nem megbélyegezve ország azon részét. Talán egy karizmatikusabb vezetéssel nem Makai úrra gondolva, aki csak elűzte a játékvezetőket Tolnából, sikeresebb lenne létszám emelkedés.

Emberi tényezőket már nem megemlítve. Sötét helyzetben van a magyar játékvezetés, amelynek egyértelmű okozói a jelenvezetők. Bosszúállások, fenyegetések, besúgások jellemzik Hanacseki rendszert, amely entrópiában csak Ő lát rendszert és statisztikái.

Tisztelt november 4-én szenvedő játékvezető társak tartsatok ki, lesz nagy vetítés, hogy minden rendben, közben egyre többen tudjátok itt már csak a sztrájk segíthet, ha már mindenki sztrájkol szeretett kis országunkban.

 

Remélem olvassák a spionfiókák az írást és ismét téma lesz oldalunk szakreferensi napon, pedig H.A régen Te is aktív voltál ezen oldalon és oldal "munkatársával".

 

Hozzászólások