dr. Jekő József



Szabolcsi hírek

bemelegítés - forrás: Forrás: - bemelegítés.

Országos edzőtáborokban vettek részt a szabolcs-szatmár-beregiek.

A közelgő bajnoki rajt előtt a vecsési Hotel Airport adott otthont az országos edzőtáboroknak.

Az NB I-es és NB II-es keret összetartásán Karakó Ferenc (FIFA), Takács János (NB II) és Szilágyi Norbert (NB II) képviselték Szabolcs-Szatmár-Bereget.


Az NB III-asoknál Valu Tibor és Sándor Csaba játékvezetőként, Benkő Róbert és Soós András asszisztensként, dr. Jekő József ellenőrként vett részt tevékenyen.


Meghívottként Takács Ákos és Goneth Béla is ott volt az edzőtáborban, melynek végén kiderült, hogy Takács Ákos NB III-as játékvezető lett.


Dr. Kulcsár Judit igazoltan maradt távol, tavasszal született meg a második gyermeke a FIFA-asszisztensnek.

A nők összejövetelén Kiss Petra és Demeter Enikő reprezentálta a megyét.


Valu Tibor újra előrlépett:

Valu Tibor 2011 márciusában vizsgázott Budapesten, a PMLSZ Játékvezető Bizottságánál. Előtte a Nemzetvédelmi Egyetemen tanult, emiatt került a fővárosba. Viszont 2012 szeptemberében a Nyíregyházi Főiskola testnevelő-edző szakára került, ezért „átigazolt” Szabolcs-Szatmár-Beregbe. 2014 őszén vezette első megyei első osztályú mérkőzését (Nagykálló-Ibrány 0-11). Huszonhét évesen kiérdemelt a legjobb szabolcs-szatmár-beregi utánpótlás-játékvezetőnek járó Tamás Lajos-díjat. Tavaly az NB III-as keret tagja lett, újabban pedig az akadémiai képzésben is számítanak rá, ami újabb előrelépés a pályafutásában.

 

Hozzászólások