dr. Jekő József



Szabolcs: Új elnökkel frissültünk fel tavaszra

taktikai tábla - forrás: Forrás: - taktikai tábla.

Február utolsó hét végéjén a Nyíregyházi Főiskolán találkoztak a szabolcs-szatmár-beregi játékvezetők, ahol felkészültek a következő hónapokban előttük álló feladatokra.

 



Reggel a frissen kinevezett JB-elnök, dr. Jekő József nyitotta meg a hagyományos, év eleji frissítő nap programját. Értékelése és tájékoztatója után a MegyeiIgazgatóság vezetője, Barczi Róbert kapott szót, majd jöhettek a szakmai órák. Takács János a konfliktushelyzetekről, Benkő Róbert a súlyos szabálytalanságokról, míg Szilágyi Norbert a kritikus les-döntésekről tartott előadást. Az előadások elérhetőek az Oktatási anyagok között, pontosítva a felmerülő szakmai kérdéseket is.

Szlomoniczki István az új, országosan egységes ellenőrzési-értékelési rendszert ismertette, a nap zárásaként pedig elméleti teszt megírásával bizonyíthatták ráteremettségüket a sporik.

Közel 180 fő volt jelen a továbbképzésen, néhány kolléga igazoltan maradt távol, hiszen ezen a hét végén is szükség volt a mérkőzések lebonyolításához néhány játékvezető közreműködésére.

 


A felkészülési időszak hamarosan véget ér: március 10-én már indul a bajnokság.

 

Hozzászólások