Zala: Ábrahám és Berke oktatott

Ábrahám Attila - PMFc mérkőzés - forrás: Kurdi József Forrás: Kurdi József - Ábrahám Attila - PMFc mérkőzés.

Hétvégén rendezték meg Zala Vármegyében a játékvezetői felkészülési napokot.

Közel százötven játékvezető jelent meg a kétnapos továbbképzésen. Szombati napon Gyarmati Tibor szervezésében és meghívására Ábrahám Attila korábbi kiváló élvonalbeli játékvezető és nemzetközi ellenőr érkezett az edzőtáborba. Ábrahám mellett a megyei kiválóság Berke Balázs is előadást tartott. Mindenki meglepetésére most Balázs nem biciklivel érkezett.

„Jó volt látni, hogy milyen két felkészült előadó tette tiszteletét megyénkben – nyilatkozta az egyik zalai játékvezető. – A kétes körülmények között száműzött Ábrahám nagyon jó előadást tartott a fegyelmezésről és a játékvezetőkkel kapcsolatos tiszteletről.”

„Ábrahám másfél órás előadását sztorikkal és videókkal színesitette. Méltó volt az egész a megyei játékvezetésünkhöz. Nagy tapsot érdemelt a végén. A megyénk zászlóshajója, Berke Balázs az új szabályokról és azok értelmezéséről beszélt. Balázs soha nem felejti, hogy pár éve még közöttünk ült. Nála a személyiség nem változik, az a kanizsai srác marad, aki elindult egy hosszú úton a profi játékvezetésben.”

Köszönjük a két előadónak az élményt, amelyet a játékvezetőknek szereztek.



Kapcsolódó cikkek

Erkölcsösség már nem szempont

Vágner Lászlóra sok mindent lehet mondani, de nála rend, fegyelem volt, megalkuvás nélkül.

Tovább


Hozzászólások