Hamar László



1992. nyári keretváltozás

MLSz székház - forrás: Forrás: - MLSz székház.

Az MLSZ Játékvezető Testületének elnöksége szerdán délelőtt ültést tartott, ahol Müncz György, az ellenőrző bizottság vezetője némi iróniával megállapította, hogy ilyen gyenge évet még nem zártak a bírók.

Az elnökség ezért elhatározta, hogy a szokásosnál is szigorúbb lesz. Több játékvezetőt utolsó figyelmeztetésben részesít és változtat a kereteken is.

Drigán György ősszel visszavonul, kap még egy hazai mérkőzést, és búcsúzásul lenget majd egy nemzetközi találkozót.

Roxin György az elmúlt évben orvosi tanácsra mindössze egyetlen mérkőzést vezetett. Amennyiben augusztusban nem teljesíti a kötelező tesztet, tőle is búcsút vesznek.

Utolsó figyelmeztetésben részesült Kiss Géza, valamint két FIFA- bíró. Molnár László és Varga Sándor. Ha ez év végéig nem javul teljesítményük, mindhár mukat visszaminősítik az NB II-be. Molnár és Varga ezzel elveszti FIFA-kerettagságát is.

Az NB I-es keretből kiesett Fazekas János és Nagy II János. Felkerült viszont Hamar László, Marosvári Csaba és Tóth Vencel.

Az új bajnoki évben tehát a következők fújják a sípot az NB I-ben: Bay Ferenc, Bognár István, Hamar László, Hartmann Lajos, Huták Antal, Kiss Géza, Kovács László, Kurmai Zoltán, Marosvári Csaba, Márton Sándor, Molnár László, Nagy László, Németh Lajos, Piller Sándor, Pulh Sándor, Roxin György (?), Stamler Péter, Szilágyi Sándor, Tóth Vencel, Vad István, Varga László, Varga Sándor, Vavika Ferenc, Vágner László.

Az NB II-es keretből kiesett Lőrincz Sándor, László János, Mester István, felkerült Hanacsek Attila és Juhos Attila.

A testület szokásos idény előtti edzőtáborát augusztus 13-a és 15-e között rendezik meg Tatán.

 

Hozzászólások