Ring György

 • Kép forrás: MLSZ

  Ring György 239 cikk

  • MLSZ adatbank

  Született Budapest 1981-03-18
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig. (2020-01-01)
  Jv. vizsga 1997


  

  Bulgária: Kassai Viktor nem hosszabbítja meg szerződését

  Kassai - Collina - forrás: twitter.com/rfsruofficial Forrás: twitter.com/rfsruofficial - Kassai - Collina.

  A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint távozik a szövetség játékvezetői bizottságának elnöke, Kassai Viktor és helyettese Ring György.

  A BFU közleménye szerint a szövetség nem hosszabbítja meg Kassai Viktor hónap végén lejáró szerződését és vele együtt helyettese, Ring György is távozik a játékvezetői bizottság éléről.

  Kassai másfél évet töltött a posztján, s ezen idő alatt „munkájával nagyban hozzájárult a bolgár játékvezetők imázsának javulásához”

  „A magyar szakember családi okokra hivatkozott döntése indoklásakor, mondván, hazájához, családjához közelebb szeretné folytatni a pályafutását” – áll a BFU közleményében.

  A 47 éves Kassai Viktor játékvezető karrierje 2003 és 2019 között tartott, bíráskodott a 2008-as olimpián – ő vezette a döntőt –, a 2010-es világbajnokságon négy mérkőzésen működött közre – köztük a német-spanyol elődöntőn, s ő dirigált a 2011-es BL-döntőben is. Pályafutása drasztikus fordulatot vett, amikor a 2012-es Európa-bajnokságon nem adta meg az ukránok gólját, amikor John Terry jól láthatóan a gólvonal mögül tisztázott. Ezt követően erősödtek fel a gólvonal-technológia bevezetését követelő hangok.

   

  Hozzászólások