Tilatkoznak a játékvezetők

Megyei játékvezetés

2022-05-05 17:39:09
Hajdú-Bihar | Sápi Csaba Imre |

Fair-Play zászló - forrás:
Forrás: - Fair-Play zászló

A mérkőzések késésével tiltakoznak a játékvezetők

A Hajdú-Bihar megyei játékvezetők Sápi Csaba Imre elnök mellett állnak ki.


A Hajdú-Bihar megyei játékvezetők hitvesztettként veszik tudomásul, hogy az MLSZ Hajdú-Bihar megyei Igazgatósága négy fordulóval a bajnokságok vége előtt, azonnali hatállyal visszavonta Sápi Csaba Imre játékvezetői bizottság elnök megbízatását.

Sápi Csaba Imre, korábbi FIFA játékvezető és 2004-ben az év játékvezetője 2014. január 1. óta látta el a játékvezetői bizottságunk elnöki feladatait, amely idő alatt folyamatosan kiállt a játékvezetők érdekei mellett. Egyik legutolsó fellépésével is egy játékvezető kollégánk döntését védte, amelyet követően az MLSZ Hajdú-Bihar megyei Társadalmi Elnöksége visszavonta megbízatását.

Egységesen tiltakozunk Sápi Csaba Imre visszaléptetése ellen. Szolidaritásunkat kifejezve, a 2022. május 7-8. napokon megrendezésre kerülő Hajdú-Bihar megyei felnőtt mérkőzések 15 perc késéssel fognak elkezdődni. A továbbiakban sem szeretnénk egyik csapatot sem hátrányba hozni, nem szeretnénk mérkőzéseket ellehetetleníteni, ezért választottuk ezt a tiltakozási formát.


Hajdú-Bihar megye labdarúgó játékvezetői


Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.


Kapcsolódó cikkek

Sápi kiállt a játékvezető mellett, ki is rúgják!
2022-05-04 07:32:47

A Hajdú-Bihar megyei igazgatóság a héten a társadalmi elnöksége a héten visszavonhatja Sápi Csaba megyei játékvezető elnök megbízatását.Hozzászólások: