Szakreferensi nap margójára

Telki - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Telki.

Eltelt ez a péntek is.. felesleges pofavizit, szánalmas előadókkal

2023. november 24-én, péntek - igen megint pénteken, munkanapot - szakreferensi napot tartottak Telkiben, az amatőr játékvezetésben dolgozók részére.

A vármegyei elnökök, Talent vezetők, Oktatás vezetők, Toborzási vezetők és csodával határos módon megyei játékvezetőket edző személy megjelenésére számítottak, az MLSZ JB. vezetői.

A program komolyságát az eseménynek, az "edző" személyek jelentették.

A tét nélküli napon sok megyei vezető nem jelent meg, klónokat küldtek maguk helyett, akik "makogva" olvasták fel az előre leírt beszédet.

Hanacseki megnyitó, amely ismét ékesre sikeredett, beszélt 40 percet a semmiről, köszönjük hogy megemlítette az általa is olvasott és régen preferált oldalunkat.

Jelen esetünkben a "hírvivőket" nem kell lemészárolni, mert a demokráciában nem hoznak rossz híreket Telkiből, hanem felhívják a figyelmet azon negatív jelenségekre, amelyeket orvosolni kellene.

Létszámhiány, országos utánpótlás mérkőzések ész nélküli küldései, Kurmai Zoltán alkalmatlansága.  Évek óta nem változott semmi, de idén VÉGRE Szőts Gergely személyében normális Toborzás vezetőt kapott a szekció.

Makai János (alias FUTAKI BÁTOR)  a hírvivő  és hírszerző, aki mások felett pálcát tört, most öngólt rúgott és ennek megfelelően finoman lecserélték Tolna vármegye éléről. Ott mindenki fellélegezhetett, hiszen Sóthy Andrással egy gerinces vezetőt kaptak.

Kedves Futaki Bátor! Mit ért a besúgásod hatalom nélkül???  Megérte. 

Hanacsek úr többször kihangsúlyozta, hogy országos kerettag játékvezetők külön engedély formájában vezethetnek megyei bajnokságokban mérkőzéseket, ha másnap országos küldésük van.

Nagyon jó, de felvetődik a kérdés: Aki két nap alatt nem tud két mérkőzést levezetni az odavaló???  Megint jó volt a kiválasztás... Pest megyében egy hét alatt egy játékvezető 17 mérkőzésen volt jelen! Na Ő odavaló....

Nagyon sok megyében ezen vezérsík alapján borulni fog a küldés.

Szakreferensi nap zárása a szekció vezetők  (Istenem, vezetők szó már becsületsértő lassan a többségnek) monológjait hallgatták remek hangulatban a résztvevők.

Székely Ferenc Úr beszéde jellemző tevékenységére és az életben tapasztalt hozzáállására: mosom kezeimet, de semmit nem csinálok rosszul. Ami nagyon jól fénylik, de hamis a csillogás, mint ahogy megtudtuk az oktatási szekcióból.

Nincs időben kiküldött anyag, nincs időben történő tájékoztatás. Erre a szekcióra is ráférne a fiatalos frissítés, hiszen hiteltelen már régóta ez a székely..  Ferenc, Ferenc nem buktatni kell, hanem megtanulni a szabályokat és tisztelni a kollégákat. Bár nálad is az erkölcsi mérce hiányzik…

Dumaszínház sztárfellépője és a férfitestben megjelenő magyar MATAHARI - Vavika Ferenc -  érthetetlen összegzése mindent vitt. Kár, hogy nem lett felvéve ennek a szerencsétlen embernek a beszéde, mert ezt oktatni lehet mindenhol, hogy így kell mekegni, magokni összefüggéstelenül. A szépkorú Vavika megköszönte az országos vezetésnek, hogy Talent hallgatók jelen lehettek a Magyarország-Csehszlovákia barátságos mérkőzésen. 

Ez Feri! Ez az ő szintje, megrekedt a 70-es, 80-as években.

Újabb idézet Vavikától: "20 megye és Budapest Talent programja."  Segítünk Ferenc, hazánkban csak 19 megye van és Budapest, ha nem megy akkor legalább ne alázd Magad még jobban….

 

Szegény Hanacsek Attila arcára volt írva a reakció.  

 

Ferenc felett is eljárt az idő, de még hű katona bírja. (Ezen emberek között nem nehéz okosnak lenni, de az e legszörnyűbb, hogy ezek az emberek képviselik a magyar játékvezetést).

Kedves Attila köszönjük a tartalmas szakreferensi napot, de ha lehet 2024-ben ne pénteken legyen és ha lehetne, mert megérdemeli, minden megyei vezető, hadd tekintsenek megy egy Magyarország- Szovjetunió mérkőzést amit Vavika Ferenc vezetésével jól szórakozhatnak.

 

Hallgatva Hanacsek úr beszédét be kell látni, hogy igazi vezérek nélkül nem létezhet ennél jobb magyar játékvezetés, ehhez a sakktáblán nem gyalogok (parasztok) kellenek hanem igazi "királyok".

 

Telkiben sajnos gyalogokon kívül igazi király és vezér nem volt jelen...

 

Hozzászólások