Újabb Puhl embert távolítottak el

Hanacsek - m4 - forrás: m4sport.hu Forrás: m4sport.hu - Hanacsek - m4.

Ábrahám Attila után újabb "puhli" ember távolítottak el.

Sápi Csaba is a korábban elhunyt Puhl Sándor embereként tartották számon, így várható volt, hogy mondvacsinált okok miatt őt is el fogják távolítani.

Az okot meg is találták:

A megye II-es labdarúgó-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában, az április 23-án "lejátszott" Blondy FC Esztár–Konyár mérkőzést a játékvezető (Puskás Zoltán) nézőtéri rendbontás miatt félbeszakította. A találkozó 15. percében egy szurkoló beszaladt a pályára, őt elvitték a stadion területéről. Öt perccel később pedig egy másik drukker hőzöngött, ő azonban nem akarta elhagyni a rendezvény területét. A sporttárs ekkor azt kérte, hogy mindkét drukker hagyja el a pálya területét, mivel ez nem történt meg, így félbeszakította a meccset. A fegyelmi bizottság még április 26-án úgy állapította meg, hogy nem kellett volna félbeszakítani a mérkőzést a játékvezetőnek, azt újra kell játszani. Sápi Csaba kiállt kollégája döntése mellett, ezért visszavonták elnöki pozícióját - írja a civishirek.hu.

"Nyilván a menesztésről Hanacsek Attila JB. elnök is tudott és hozzájárulását is adta, így ő újabb olyan embertől szabadult meg, aki Puhl Sándorhoz állt közel. Láttunk már példát erre az elmúlt időszakban. Sokan megjósolták, hogy Hanacsek egy éven belül leszámol minden ilyen JB. elnökkel, ellenőrrel és a saját "embereit" ülteti be a székekbe. Természetesen ezt meg lehet csinálni, de jelen pillanatban minőségi cserékről nem beszélhetünk, inkább a futottak még, névtelen senkik kerülnek pozíciókba - nyilatkozta az egyik parkoló pályára tett kolléga. - "Hanacseki egy év is mutatja, hogy se szakmaiság, se erkölcsi tartás nincs már. A tar elnök soha nem látott mélységbe sodorta a játékvezetésünket, mint külföldön, mint belföldön egyaránt."

 

Hozzászólások