Szpigi vs. Veizer vs Szilasi vs Kassai vs Szarka!

adidas labda - forrás: Forrás: - adidas labda.

 Istmét fociznak a sporik.

 

"Könnyű dolgunk ezúttal sem lesz!" - kezdte az értékelést a csapatmenedzser Lenhart "Del Bosque" Pál, majd így folytatta: "A szponzori csoport minden lehetőséget megteremt annak érdekében, hogy ideális körülményeket biztosítson a felkészüléshez. A csütörtöki edzések alapot adnak ahhoz, hogy fizikális gondjaink ne legyenek, emellett keddenként - három alkalommal - felkészülési mérkőzéseket is lekötöttek az utazó keret számára, ahol másfél órás csatákban edződhetnek és szokhatnak össze a kondorosi arénában. További lökést kell adjon a csapatnak, hogy új szerelésben léphetnek pályára."
Arra a kérdésre, hogy mi az elvárás a csapattal szemben a Mester a következőképpen reagált: "A minimum, hogy a csoportból tovább kell jutni, de a tavalyi helyezés kötelez bennünket a jó szereplésre!". Azt, hogy kitől vár többet a csapattagokból, nem árulta el blogunknak, de titkos meglepetés emberekről beszélt, így bízik benne, hogy a vérfrissítés az országos tornán is meg fog mutatkozni.

Ellenfeleink közül többen is hasonlóan gondolkodnak. Veizer Roland a Hajdú-Bihar megyei csapat oszlopos tagja a következőképpen értékelte a sorsolást és a felkészülést:
"...egy nagyon komoly elméleti felkészülést (melynek fontos elemét képezte a Minarik Ede főszereplésével elkészült Régi idők focija, amelyből megtanultuk, hogy :"...kell egy csapat...",) ezt követően a fizikai képzésre fektette a hangsúlyt a vezetőség, melynek keretében többször is sikerült a válogatottnak meglátogatni a nagyerdei övezetet, itt mindenki a képességeihez igazodva alap-, közép- és felsőfokú fakitermelő manager vizsgát tett (vannak akik már doktori szintre is fejlődtek az említett témában), majd következett a formába hozás időszaka, ahol már néhány edzőmérkőzést is sikerült abszolválnia a HBMLSZ JB játékvezetői válogatottjának!

A tornáig még két edzőmérkőzésünkre van kilátás, mindez a lehető legnagyobb titkok közepette van előkészítve, kínosan ügyelve arra, hogy ellenfeleink szakemberei nehogy feltérképezhessék a több héten keresztül készült taktikai variációinkat.:)
Mindezek után a csapattal szembeni elvárás a tisztes helytállás és a minél előkelőbb helyezés elérése!"

A Veszprém megyeiektől Solymosi Péter tájékoztatott bennünket igen röviden, hiszen, - mint a nyilatkozat mellett elmondta -, nekik is vannak olyan titkaik, melyeket nem szívesen osztana meg az ellenfelekkel: "A csapat összeállítását és irányítását Mihály András 3 éve vette át, és azóta évről-évre egy-egy helyezést javítottunk. Ezt a javuló tendenciát követni szeretnénk, de idén a legjobb 8 közé várjuk a csapatot, aminek érdekében heti egyszer edzünk!"

Mit lehet ehhez hozzátenni?

Az időbeosztást! Bencs-iskola, szombat

8.00: Vas-Komárom-Esztergom
8.50: Veszprém-Hajdú-Bihar
9.40: Vas-Veszprém
10.30: Hajdú-Bihar-Békés
11.20: Vas-Hajdú-Bihar
12.10: Komárom-Esztergom?Békés

13.00: Vas-Békés
13.50: Komárom-Esztergom?Veszprém
14.40: Veszprém-Békés
15.30: Komárom-Esztergom?Hajdú-Bihar


 

Hozzászólások