Ellentmondásos volt Hanacsek

Sípmester - Hanacsek (2019.01.06) - forrás: Daru Andrea Forrás: Daru Andrea - Sípmester - Hanacsek (2019.01.06).

"Hanacsek Attila az ügyeletes szépfiú mondta a záró beszédet a Sípmester Fesztiválon." - írja kollégánk egy facebook csoportban.

"Hanacsek Attila aki a két napos rendezvényen nem sok emberrel beszélt, magányosan ült végig Puhl Sándor mellett furcsa beszédet mondott."

"Igaz idén pozítvium, hogy legalább nem az MLSZ által biztosított szabadidőruhában volt."

 "Hanacsek elmondta, hogy a Sípmester Fesztívál az amatőr játékvezetők tornája, hogy megismerjék egymást, és jól érezzék magukat." - nyilatkozta weboldalunknak több országos játékvezető. - "Szép és jó, de Attila, akkor miért kötelező ennyi NB-s játékvezetőt vinni, miért határozzátok meg, hogy milyen kerettagok jöhetnek?"

"Ha az amatőr játékvezetők tornája, akkor te mit keresel ott és miért te mondod a beszédet? Miért nem az MLSZ JB. amatőr játékvezetésért felelős elnökségi tagja. Ja!! Attila, mert olyan nincs? Nem képviseli őket senki." - kérdezi az egyik neves játékvezető Hanacsek Attilától.

"Ha az amatőr játékvezetők tornája, akkor nem az lenne a cél, hogy jól érezzék magukat a megyei játékvezetők? Te és csalótlósaid azt nézték, hogy ki kivel beszél. Volt olyan megyei elnök, aki nem mert beszélni másik elnökkel, mert félt, hogy számon kéri a nagy Puhl Sándor!" - írja az egyik ellenőr.

"Hol voltak a nagy nevek? Hol volt a mindig jófej  Gaál Gyöngyi? Merre volt az országutazó Vavika Feri? Reméljük ő nem Talent ellenőrzésen volt? Vagy szimplán csak nem fizették az útját és nem jött?" 

 "Hogy lehet kedves Puhl Úr, hogy Fodor Gyula, Bay Ferenc és Szarka Zoltán JB elnök nem volt ott"

"Vajon hol volt Berzi Sanyi bácsi?? Nem ő a JB. elnök?"

 

Meddig kell ez még nekünk?

 

 

Hozzászólások