Kassaiék is pályára léptek

Sípmester - Kassai kézfogása (2019.01.06) - forrás: minap.hu Forrás: minap.hu - Sípmester - Kassai kézfogása (2019.01.06).

A profi keret tagjai is pályára léptek vasárnap.

A kispályás labdarúgómérkőzéseknek az egyetemi körcsarnok és a Herman Ottó Gimnázium tornaterme adott otthont – előbbi helyszínen játszották le azt a gálamérkőzést vasárnap délután, amin a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megyei igazgatói játszottak NB I-es játékvezetők ellen.

A program célja a társadalmi és baráti kapcsolatok erősítése.

A torna során eldőlt, hogy melyik megye sípmesterei bánnak a legjobban a labdával, eldőlt az is, hogy ki lett a verseny gólkirálya és a legjobb kapusa, valamint megválasztották a legjobb játékost is.

Tatárka József, a megyei igazgatóság társadalmi elnöke úgy fogalmazott, az egész életük a futball körül forog. – A játékvezetők sokat tudnak egymásról, de ilyen alkalmakkor személyesen is megismerhetjük egymást. A játékvezetés szerintem egyébként nehezebb, mint focizni, hiszen nagy a nyomás a sípmestereken, mindkét oldal részéről, de természetesen a szakmai elvárásoknak kell megfelelni elsősorban. Örök igazság, hogy egy-egy rossz döntésre a szurkolók sajnos hosszabb ideig emlékeznek, mint a jó ítéletekre – tette hozzá.

A gálamérkőzés egyébként végül 3-3-as döntetlennel zárult a megyei igazgatók és a profi játékvezetők között - írja a minap.hu.

GALÉRIA

 

 

Hozzászólások