13. Sípmester fesztívál

Focitorna (2016) - forrás: somogyifoci.hu Forrás: somogyifoci.hu - Focitorna (2016).

2018. január 6-án és 7-én Pécsett rendezik meg az országos Sípmester Feszítvált.

A torna célja:

A játékvezetői társadalom országos kerete, valamint az országos kerethez legközelebb álló játékvezetők számára olyan rendezvény lebonyolítása, amely biztosítja a résztvevők számára a felhőtlen jókedvet a sportpályán, edzéseken kötött barátságok játéktéren kívüli elmélyítését, nem utolsó sorban pedig lehetőséget biztosítása arra, hogy a játékvezetők a pályán is bizonyíthassák, hogy sportszerű keretek között ki állja meg legjobban a helyét labdarúgóként és csapatként. A rendezvényt városi szabadidős programként szervezve, népszerűsítve a magyar játékvezetést.

 

 

A torna időpontja, helye:

Időpontja: 2018. január 6 - 7. (szombat - vasárnap)     

A lényeges pontokon változott versenykiírás miatt (5x2 kapu 4+1 létszám) felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy ezen szabályváltozások támogatják az esemény élvezhető közönségszórakoztató, gólgazdag versengését. A sportszerűség elve mindent felülír. A csapatok fegyelmezettsége az adott játékrendszerben kulcsfontosságú, (egy kiállítás a 4+1 létszámból komoly előnyhöz juttatja az ellenfelet).

 

 

Játékvezető küldés:  A szombati nap előre tervezhető a sorsolást követően. A mellékletben megtalálható. A vasárnapi mérkőzések tekintetében azonban a sorsolást követően még aznap este, majd a helyosztók felé naprakészen.


Megyékhez rendelt kísérők:
A kísérők elérhetőségét 2018.01.04-én küldjük meg e-mail címmel, telefonszámmal. Fontos előre jelezni a péntek esti várható érkezési időt (vacsora miatt). A kísérők egész nap rendelkezésre állnak, a csapat segítségére lesznek étkezések, közös programok, megoldandó feladatok kapcsán.  

 

 

Étkezések:

Péntek esti vacsora: minden csapatnak az adott szálláson (előre egyeztetett érkezést követően) Kivéve Zala megye (Laterum étterem!)

Szombat reggeli: minden csapatnak az adott szálláson pontos időbeosztás szerint 

Szombat ebéd: Lauber Dezső csarnokban szereplő csapatoknak a Laterum étteremben, a Gandhi csarnokban szereplő csapatoknak a Gandhi szállás éttermében pontos időbeosztás szerint 

Szombat vacsora: Gálavacsora (lásd később) Vasárnap reggeli: minden csapatnak az adott szálláson pontos időbeosztás szerint 

Vasárnap ebéd: Lauber Dezső csarnokban szereplő csapatoknak a Laterum étteremben, a Gandhi csarnokban szereplő csapatoknak a Gandhi szállás éttermében pontos időbeosztás szerint. (aki kért)
 

 

Helyszínek:

Sportcsarnok:  Lauber Dezső sportcsarnok 7633.Pécs, Dr. Veress Endre u. 10.

Gandhi Gimnázium tornaterme 7629.Pécs, Dobó István u. 93 Kőrös utca felől közelíthető meg, a kollégium a Komját Aladár utca 5 alatt található

 

 

 

Szállás:

Gandhi Gimnázium kollégiuma: 7629 Pécs, Komját Aladár u. 5.

 

Csoportbeosztás:

A: Vas, BLSZ, Szabolcs-Szatmár, Pest, Komárom

B: Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya, Békés, Zala, Veszprém

C: Heves, Fejér, Hajdú-Bihar, Csongrád, Tolna

D: Bács, Somogy, Győr-Sopron, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád

A,B csoport Lauber Dezső Sportcsarnok

C,D csoport Gandhi Sportcsarnok

 

 

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE

 

Hozzászólások