Pesten már ráhangolódtak

bemelegítés - Adidas - forrás: Forrás: - bemelegítés - Adidas.

A VII. Országos Sípmester Fesztivál keretében az ország tizennyolc másik, valamint a fővárosi igazgatóság játékvezetői csapata mellett a Pest megyei is megméretteti magát a hétvégén Győrben.A "mieink" heti egy tréninggel három hete készülnek a színvonalas tornára, mégpedig Németh Antal Pest megyei szakmai igazgató irányításával.

A Pest megyei játékvezetői válogatott szerdán tartotta az utolsó edzését a Budaörsi Sportcsarnokban, s ezt követően került sor a keretszűkítésre is, amely alapján a következő "sporik" utaznak szombaton reggel Győrbe: Futó Tamás és Solymosi András (kapusok); Debreczeni Krisztián, Fenyvesi Szabolcs, Hajdu Gusztáv, Márton Zsolt, Moldván István, Németh Ádám, Németh Keve, Németi Csaba, Oláh Gábor, Szalai Zoltán (mezőnyjátékosok).

A gárda szakmai munkáját Hadnagy Levente, az MLSZ PMI Játékvezetői Bizottságának tagja is segíti.

A kétnapos torna fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr megyei jogú város polgármestere, olimpiai bajnok (1988, Szöul) tornász.

A Pest megyei játékvezetői válogatott az A-csoportba kapott besorolást Békés, Hajdú-Bihar, Somogy és Vas megye együtteseivel egyetemben. A keret egy része pénteken kora délután, amolyan főpróba gyanánt pályára lép Mogyoródon az igazgatóság vegyes - a hivatal, a társadalmi elnökség és a bizottságok tagjaiból álló - csapata ellen.

 

Hozzászólások