Egy kézfogás margójára, avagy ennyire arcátlan Puhl!

Vavika Ferenc - forrás: facebook.com Forrás: facebook.com - Vavika Ferenc.

Lassan egy éve robbant a bomba Zala megyében, amikor Vavika Ferenc olyan jelentést írt a Talent naptól, aminek valóság alapja nem sok volt.

Ferenc leírta, hogy a megyei elnök, Balázsi Mihály nem fogott vele kezet. Vendégként talán neki kellene előre köszönni és „jelentkezni”, hogy megérkezett titokban. Nem fa mögül kukucskálva lesni, hogy mit csinálnak.

 

Vavika valótlan jelentése után még az MLSZ JB elnöke, MAGA BERZI SÁNDOR is levelet írt, hogy mi történt Zalában. Több fórumon és értekezleten téma volt az, hogy az egykori NB. I-es játékvezetőt tisztelni kellene.

 

„A kollégát nem azért kell tisztelni, mert harminc éve levezetett néhány NB. I-es mérkőzést, hanem azért, mert gerinces ember. – véli az egyik zalai játékvezető – Felháborító, hogy milyen hadjáratot indított Puhl Sándor a megyénk ellen. Mi mindenben élen járunk! Van egy vezetőnk, aki kiáll mellettünk.”

 

„Tudjuk, hogy Puhl nem tűri, hogy valakinek igaza van. Mi nem MLSZ-es szállodában élünk, vannak barátaink és nem herdáljuk az MLSZ pénzét. Mi a megyében dolgozunk.”

 

Ezután az MLSZ JB. alelnöke ismét Vavika Ferencet küldte TALENT ellenőrzésre Zalába. Ennyire arcátlan lehet Puhl, vagy ennyire magabiztos?

 

„Ha lett volna gerince Vavikának, az biztos, hogy ma nem jön Zalába. Itt nem kívánatos személy, de ő a pár tizezer forintért meg..ssza az .ny.át” – zárta szavait a zalai kollégánk.

 

Várjuk a fejleményeket, hogy most miért húzzák le ismét Zalát?

 

 

 

Hozzászólások