Siposék főszerepben

Elemzés

2013-10-13 08:24:12
Sipos Katalin | Sipos László |

sipcsontvédő - forrás:
Forrás: - sipcsontvédő

Két pályán is Sipos játékvezetők voltak a főszereplők, legalábbis kiállítások terén.

BÖLCSKE-VIDEOTON

Az első félidőben nagyszerűen vezette a mérkőzést Sipos Katalin, aztán a második játékrészben érthetetlen ítéletekkel lincselés közeli állapotokat idézett elő Bölcskén!

Az NB-III. Közép csoport 9. fordulójában a Videoton FC II. látogatott Bölcskére. A bölcskei csapat nagyszerűen játszott az idegenlégiósokkal és Puskás akadémistákkal tele tűzdelt Videoton ellen, érett a meglepetés! Aztán a második félidőben a játékot addig nagyszerűen vezető Sipos Katalin, érthetetlen módon, kétes ítéletekkel, nem egyszer a partjelzőjét felülbírálva belenyúlt a mérkőzésbe, amivel elérte azt hogy botrányos jelenetekkel, lincshangulatban ért végett a találkozó! A Bölcske csapatából három játékos kapott piros lapot, volt köztük jogos és volt érthetetlen kiállítás!

A mérkőzéssel kapcsolatban a tolnafoci.hu egy játékost keresett meg, aki még az események hatása alatt vérlázítónak, botrányosnak, érthetetlennek tartja a találkozón történteket! Elmondása szerint kis csapatként, kis költségvetéssel ők otthon is széllel szemben játszanak, hiába vezettek több alkalommal is nagy nevű riválisukkal szemben, rendszeresen jött a külső segítség, ami rendszerint nem őket támogatta!

Forrás: tolnaifoci.hu

 

CIGÁND-VERESEGYHÁZA

Sipos László játékvezető a vendég csapatból három játékost állított ki.

"Ritkán szoktunk a játékvezetővel foglalkozni, de..." - írja a vendégek weboldala.

A nyeretlen Veresegyház VSK ismét útra kelt, hiszen a borsodi Cigándon lépett pályára. A röpke 260 kilométeres túra után már a harmadik percben hátrányba került a Pest megyei csapat: Varga Zoltán centerezésére a román Pop érkezett, és öt méterről talált a kapuba (1-0). Gyorsan jött a válasz: Deák Bálint kapott labdát a hazai tizenhatosnál, majd 12 méterről laposan a cigándi kapuba lőtt (1-1).

A 12. percben Nagy Richárd állt szabadrúgását Bákonyi bravúrral ütötte a kapu fölé. A 21. percben előnybe került a Veresegyház: az üresen várakozó Nagy Richárd kapott labdát, kettőt tolt rajta, majd 14 méterről a hálóba bombázott, a labda a kapufáról pattant a hálóba (1-2). A 34. percben kezdődtek a problémák vendégoldalon, hiszen Máté Zoltán megkapta második sárga lapját, ezért a játékvezető kiállította, ráadásul tizenegyest ítélt, amit Ur László magabiztosan értékesített (2-2). A 41. percben Pop távoli szabadrúgására Gnandt-Németh Erik érkezett, és hat méterről a hálóba fejelt (3-2).

A 48. percben Csurgai szándékosan megütötte Popot, ezért ő is pirosat kapott, a Cigánd pedig megint büntetőt lőhetett, de a beálló cserekapus, Benkovits kivédte Ur lövését. Az 55. percben egy hazai szöglet után Módis Dávid fejelt közvetlen közelről a Veres kapujába (4-2). Három perccel később a nemrég beállt cserekapust, Benkovitsot is kiállította a játékvezető, mert a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdába, a kapuba így ez mezőnyjátékos, Foro Arnold állt.

A 65. percben egy újabb cigándi sarokrúgást követően Ur László elé kerül a labda, és 13 méterről a kapuba lőtt (5-2). Négy perc elteltével Gnandt-Németh emelte át Forót 18 méterről (6-2). A 77. percben Roszel Róbert nyolc méterről telibe találta a kapufát, az ismétlését pedig blokkolták. A 82. percben Roszel elé kerül egy lecsorgó labda, aki négy méterről passzolt a vendégkapuba (7-2). Két perc múlva újra gólt szerzett a hármas emberhátrányban lévő Veresegyház: egy kontra után Sztriskó Zoltán rávezette a labdát Bákonyira, és 14 méterről elgurította mellette. A 88. percben Kovács Dávid lőtt a kapu mellé három méterről. Jól kezdtek a vendégek, de a kiállítások meghatározták a mérkőzés képét, és végül fölényesen nyert a házigazda ? tudósított az onlajnok.com.

 

 


 

Hozzászólások: