Később kezdődnek mérkőzések a nagy meleg miatt

OTP Liga

2017-08-04 16:17:54

Locsoló - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Locsoló

Az év legmelegebb napjait éljük, sorra dőlnek meg helyi melegrekordok, a héten több alkalommal hirdettek hőségriadót az egész ország területére, mivel a napi középhőmérséklet meghaladja a 27 Celsius-fokot.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában vasárnap Újpest FC–Vasas FC, valamint Mezőkövesd–Videoton FC bajnoki mérkőzést rendeznek. A rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel, a Paksi FC és a Swietelsky Haladás szombati mérkőzésére vonatkozó kéréséhez hasonlóan a négy érintett csapat közösen, azzal a kéréssel fordult az MLSZ versenybizottságához, hogy az eredetileg 18 órás kezdési időponttal megrendezendő bajnokikat később, 20 órakor kezdhessék.

Miután ezeket a mérkőzéseket az MTVA nem jelölte ki élő közvetítésre, így – a jogtulajdonos televízió hozzájárulásával – annak érdekében, hogy a csapatok kedvezőbb feltételek és körülmények között játszhassanak az MLSZ hozzájárult ahhoz, hogy a két bajnoki mérkőzés a későbbi időpontban kezdődjön.

Az M4 sport tájékoztatása szerint ez azt is jelenti, hogy a televízió önhibáján kívül nem tudja sugározni ezen mérkőzések összefoglalóját a megszokott vasárnap esti időpontban, a Góóól című műsorban.

A DVSC–Ferencvárosi TC mérkőzést a korábbiak szerint az M4 sport 18 órától élőben közvetíti.


 

Hozzászólások: