Puhl megkóstolta Böcskeit

Elemzés

2012-03-05 20:01:00
Böcskei Balázs | Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Puhl Sándor, a világ egykori legjobb játékvezetője a kiállított Rajczi Pétert és Böcskei Balázs bírót is elmarasztalta a támadó által erősen vitatott piros lap kapcsán. Elmondta, a csatárnak azon kellene elgondolkodnia, hogyan használja a kezét a levegőben, a sporttársnak pedig azon, miért kell 10 másodpercet hezitálnia egy ítéleten. A támadó védelmében azt azonban hozzátette, hogy nincs abban száz százalékig meggyőződve, hogy jó ítélet született.

em kezdődött túl jól a tavasz Rajczi Péterszámára, az Újpest csatárát egy levegőben történt ütközés nyomán, könyöklésért kiállította a játékvezető az 57. percben a Siófok elleni 1-1-es mérkőzésen.

A támadó igen feldúltan nyilatkozott a lefújás után: többek között elmondta, reméli, hogy eltiltják a bírót is, annyira felháborítóan gyengén vezette az összecsapást.

A Sport TV szokásos vasárnap esti összefoglaló műsorában is téma volt az eset. A csatorna állandó szakértője, Puhl Sándor mindkét felet elmarasztalta.

– Nem vagyok benne száz százalékig meggyőződve, hogy jó ítélet született, de Rajczi Petinél már előfordultak hasonló esetek. Neki azt üzenném, hogy el kellene gondolkoznia ezen a karhasználaton, a játékvezetőnek pedig azt, hogy nem kellene 10 másodpercet gondolkodnia azon, hogy milyen ítéletet hozzon – mondta az 1994-es vb-döntő bírája


 

Hozzászólások: