Más is észrevette Puhlt!

Elemzés

2014-05-19 13:48:26
Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Egyre többen foglalkoznak Puhl "Celeb" Sándor vasárnapi szakértésével. Most a valogatott.blog.hu írt Sanyáról: Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről. Azonban a Harmadik félidő című parádéban ismét olyat láttunk és hallottunk, hogy muszáj volt már billentyűzetet ragadnunk. Puhl Sándor ismét nagyot alkotott.

 

Miről is van szó? Az Újpest - Kecskemét mérkőzés 37. percében tizenegyest ítélt a bíró a Kecskemét javára. Tekintsék meg önök is, a videón 0:46 től látható!  

Igen, szerintünk is pont az történt, amit a riporter is látott: Bebeto egyszerűen rálépett a labdára és elesett benne. Balajcza nem ért hozzá. Több ismétlés is ugyanezt mutatja. Az ítélet rossz, nem volt tizenegyes. Mit mondott erre Puhl, a Világ Valaha Volt Legjobb Játékvezetője, aki nem mellesleg az MLSZ játékvezetői bizottság alelnöke? Hogy jogos tizenegyes volt! Egészen konkrétan azt mondta, hogy ő is csak az után vette észre, hogy tizenhétszer megnézte, de bizony Balajcza rúgta föl a csatárt. Értik? Tizenhatszor megnézte, akkor nem tűnt fel, de tizenhetedszerre észrevette. Hát egy sasszem ez az ember, kérem! És képzeljék el ezt a jelenetet a harmadik félidő stúdiójában, ücsörög a magas homlokú Matyi, Betta a kis miniszoknyájában, a fizetett nézők, Puhl Sanyi meg mutogat a lassítások felett, hogy látják? Felrúgta!

És nem látja senki, mert meztelen a király, nem látja a néző, nem látja Betta, azt látják, hogy Bebeto rálép a labdára és elesik. Döbbenet. Aztán Puhl befejezi és taps! Mert szép az a ruha, csak mi nem látjuk! Külön pikantériája az esetnek, hogy Balajcza kapus pont a stúdióban volt, de Matyi nem adott szót neki Puhl nagyszerű elemzése után. Bónuszként még Puhl arra is vette a bátorságot, hogy ezt a téves ítéletet mondta ki a hét legjobb ítéletének. Nem azzal van a bajunk, hogy az ítélet rossz volt. Van ilyen, sok. Hanem azzal, hogy hülyítenek.

Hogy Puhl meg a sporttv komplett idiótának nézi a nézőket. A jobbik eset az, hogy Puhl nem akar senkit idiótának nézni, egyszerűen ő maga lett az. Döntsék el önök!


 

Hozzászólások: