Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Lipcsei élesen kritizálta Derdákot

Derdák Marcell - forrás: Forrás: - Derdák Marcell.

Mint ismert, a Soroksár 2–0-s vereséget szenvedett Ajkán a labdarúgó NB II 29. fordulójában. A mérkőzés után a vendégek vezetőedzője, Lipcsei Péter élesen bírálta a játékvezetést.

A megszólalás kontextusba helyezéséhez fontos tudni, hogy az első félidő hajrájában a soroksári Ikonomu Konsztantinosz súlyos fejsérülést szenvedett az ajkai tizenhatoson belül, és mint az a kórházi vizsgálatok során kiderült, eltört a járomcsontja. A mérkőzés játékvezetője, Derdák Marcell nem ítélt tizenegyest az esetnél.

A játékvezető óriásit hibázott. Nem ezért kaptunk ki, ezt aláírom, de ilyet a pályafutásom során nem hallottam, hogy van egy ilyen sérülés, egy könyöklés, a srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő CT-vizsgálatra, a félidőben a játékvezető pedig azt mondja, hogy ő fejelt bele az ellenfél vállába. Én ezt nem tudom elfogadni. Futballoztam eleget, profi pályafutásom során nem hallottam ilyen butaságot, hogy a játékos belefejeljen az ellenfél vállába és behorpadjon a feje. Ilyen nincs” – értetlenkedett a mérkőzés után Lipcsei Péter, a Soroksár mestere.

LIPCSEI PÉTER NYILATKOZATA, VALAMINT A SZÓBAN FORGÓ SÉRÜLÉS

 

Hozzászólások