Botrányba fulladt a kupameccs Karancslapujtőn FRISSÍTVE!

Juhász Dávid - forrás: nool.hu Forrás: nool.hu - Juhász Dávid.

Kurta-furcsa módon ért véget a Silver Tüzép Karancslapujtő – FC Hatvan labdarúgó Magyar Kupa mérkőzés a nógrádi együttes pályáján, szombaton késő délután.

A megyei első osztályban szereplő házigazdák az országos főtábla első fordulójában bravúros módon győzték le a Szabolcsból érkezett ellenfelüket, a Balkányt, így most az NB III.-ban játszó Hatvannal szemben is elszántan küzdöttek, ám fél óra elteltével már három gólos hátrányba kerültek. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyzőkönyve szerint Juhász Dávid játékvezető a 34. percben előbb a lapujtőiek kapusát, Puporka Dánielt állította ki, majd rögvest ezután ugyancsak piros lapot kapott Sándor Attila, Stark János, illetve a kispadról Pingiczer Tamás. A nyolc főre fogyatkozott hazaiak innentől kezdve már nem lehettek komolyabb ellenfelek, a második félidő elején újabb gólt kaptak, majd Karácsony is betalált, így 5-0 lett az eredmény. 

A találkozót körülölelő körülmények, elsősorban a közönség magatartása miatt a sípmester és segítői nem érezték magukat biztonságban, amihez a hírek szerint a rendezői gárda sem járult hozzá tevékenyen,  így Juhász Dávid idő előtt véget vetett a kupameccsnek. 

A fejleményekre később visszatérünk, és beszámolunk a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi határozatáról is.


Blikk írja:
– Érthetetlen volt, ahogy 3-0-s vendégelőnynél elkezdte szórni a piros lapokat. A szurkolók ezt nem tolerálták, de komolyabb inzultus, tettlegesség nem történt. Néhány szem szotyit dobtak be, láttunk már nagyobb meccseken műanyagpoharakat is repkedni. A rendezői gárda, a rendőrség biztosított mindent, semmiféle probléma nem lehetett – mondta lapunknak Berta István, a hazai egyesület vezetője.


 

Hozzászólások