Szarka és a focibiro.hu hatása

Botrány

2022-01-27 18:25:41
Szarka Zoltán |

szarka a pályán - forrás:
Forrás: - szarka a pályán

Elmondhatja Szarka Zoltán, hogy fél éve alatt átvitte azt a döntést, amelyet a focibiro.hu évek óta megírt.

Ennyit ért a hanacseki oktatási rendszer, hiszen bebizonyosodott, hogy a megyei elnököknek igazuk van. Felesleges utaztatni az ellenőröket Vecsésre, ja nem Telkibe. Első lépésként elértük, hogy a megyei ellenőröknek nem kell felesleges venceli nyökögésekre utazni, ők most otthon maradhatnak. Az újonc ellenőröknek kell most csak felmenni, de figyelem OLTÁSI igazolvány kell!

Igaz, hogy az MLSZ JB nem olvasta el a koronavírus elleni védettség igazolásával összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról  szóló 13/2022. (I. 20.) Korm. rendeletet, hiszen a védettségi igazolvány február 15. napjával változik oltási igazolvánnyá, így 3 nappal korábban ilyen igazolványról nem lehet még beszélni. 

Mi történik az oltatlan ellenőrökkel? Erre nem tér most ki a nagyvezír névtelen levele.

 

Részletek az MLSZ JB. körleveléből:

"Tekintettel a járványügyi helyzetre, azon ellenőrök számára, akik a tavaly augusztusi ellenőri továbbképzésen részt vettek, szokásos ellenőri napot nem tartunk.

Új ellenőrök, illetve azon személyek számára, akik az augusztusi ellenőri napok egyikén sem vettek részt, azok számára pedig 2022.02.12-én szombaton továbbképzést tartunk.

Időpont: 2022. február 12. (szombat)

Helyszín: MLSZ Edzőközpont, Telki

A 2021. augusztusi egyik időponton való részvétel vagy a 2022. február 12-i részvétel feltétel a tavaszi szezonban való működéshez.

Kérjük, hogy az érintetteket tájékoztatni szíveskedjenek.

Részvétel oltási igazolvánnyal, illetve maszkhasználattal lehetséges."

 

Köszönjük szépen Szarka Zoltán amatőr játékvezetésért felelős elnökségi tag, nemzetközi ellenőr közreműködését. Örülünk neki, hogy ő szóról szóra végig olvassa weboldalunkat és meglátja a megyék próblémáját! Ez a döntés is bebizonyította, hogy évek óta rosszul működött a rendszer és felesleges volt az összes továbbképzés. 

Zoli következő lépése az lehet, hogy végre megkapják a megyék a beigért laptopokat Baranyától Szolnokig. Reméljük Zoli felírta a kisfüzetében azt is, hogy emelni kell a játékvezetők díját, egyszerűsíteni kell az ellenőri jelentéseket és fejleszteni kell az IFA rendszert.


 

Hozzászólások: