Egy kitűntetés margójára!

Megyei játékvezetés

2021-09-27 08:15:58
Baranya | Czakó Dénes |

Czakó Dénes - forrás:
Forrás: - Czakó Dénes

Egyik szemem sír, a másik meg nevet, amikor elolvastam a hírt, hogy Czakó Dénest kitűntette a megyei igazgató.

Érdekes időzítés a kitűntetés akkor, amikor a megyei igazgató és a társadalmi elnökség nem javasolta Czakó mandátumának a meghosszabbítását, hiszen ők is látták, hogy évről évre egyre mélyebben van a megyei játékvezetés.

A vezetők is tudták, hogy az országos JB-ben uralkodó káosz kihat a megyére is, hiszen fogynak a játékvezetők hónapról hónapra, a szakmai színvonal egyre mélyebben van, nem beszélve az erkölcsi válságról.

A 24. órában meglépte az elnökség azt, hogy új személyt és tagokat kerestek a játékvezetői bizottság élére. Nagy István személye garancia volt, hogy nem folytatódik a czakói ámokfutás, nem lesz tovább kiskirályság és mutyizás.

Több, mint 9 hónapja rend van Baranyában, próbálta mindenki végre elfelejteni a „Czakó kiskirályságot”. Vajon mi motiválhatta a döntéshozókat arra, hogy a régmúlt emberét kitüntessék, aki több kárt okozott a megyének, mint hasznot.

Ha a leváltásakor kap egy serleget, akkor nem szólhatunk.. de most.

Nyilván minősíti a döntéshozókat az is, hogy az érintett nem ment el a kitűntetés átadására.. Talán ő is érezte, hogy ezt a kitűntetést nem érdemli meg…


C1G
 

Kapcsolódó cikkek

Baranya: kitűntették Czakót
2021-09-23 17:52:59

Czakó Dénes kitűntetést kapott az elmúlt 10 év munkájáért, amit a baranyai labdarúgásért tett.

Hozzászólások: