Amíg a kampósbot el nem választ..

Botrány

2020-10-23 19:58:10

Piros lap  - forrás:
Forrás: - Piros lap

2020-as év a korona vírus és a szerződések éve a magyar játékvezetésben.

Év elején fél éves szerződéseket kötöttek az érintettek, hivatkozva, hogy lejár minden hivatalos személy mandátuma. Jogász szemmel az ember értetlenül áll, miért nem lépték meg a jogfolytonosságot?  Túl bonyolítás, csomó papírok bekérése, az internetes világban bohózatban illő regisztrációk.

Rendszer valóban SÖTÉT OLDAL, ahogy a Tolna megyei játékvezető bizottság elnöke nevezete minap. Vajon tisztelt játékvezetők mivel kezditek a 2021 -es évet?  Igen valóban, szerződések kitöltésével.

Egy év alatt három szerződés, fantasztikus.

Nézzünk egy kicsit a kulisszák mögé...

Játékvezetőkkel egy éves szerződés kötnek, vajon miért nem öt évet, mint a vezetőkkel? Menet közben lehet változtatni, hiszen jogilag kivitelezhető. Aki befejezi, kirúgják, megkérik mondjon fel, annak megszüntetik a munkaviszonyát. Egyszerű, mint a hivatalos küldések nélküli Talent látogatások. Kinevezések, melyek most öt évre szólnak vezetői szinten a Magyar Játékvezetésben, elég "korosak" lesznek.

Berzi úr 71 évre "kér" öt évet, ha nem lesz egészségügyi problémája 76 éves koráig MLSZ.JB elnöke lesz.  Európai szinten a legtapasztaltabb életkor szerint, szakmailag ne minősítsük.

Valóban  a "sötétségből" ahova került a játékvezetésünk Vele, Ő fogja kirángatni a fényre? 

Miért nem engedjük a fiatal nemzetközileg elismert, szakmailag volt TOP játékvezetőinket. Emlékezzünk, Ők nem kívánatos személyek a jelenlegi JB elnök részéről. Igen, Ő részéről, mert mindig mindenért az elnök a felelős..

Vagy nem??? Két alelnök közül egyik 66-os úton haladva bízik öt évben, amikor igen 71 éves lesz.

 Tapasztalat?? nem az hanem ragaszkodás mindenáron a hatalomhoz és a malac perselyhez, mert ugye a csúcs vezetők megkapják megérdemelt, érdemtelen gázsijukat, csak  a megyei vezetőktől kellett elvenni az aprópénzt, ahogy egy másik Jb elnök megemlítette Baranyából. 

Hangoztatják a játékvezetés szeretetét ezen vezetők, ha ennyire szeretik akkor miért akarják még jobban elrontani Magyar Játékvezetést?

Tessék a "hetvenesek" klubját felül vizsgálni, jöjjenek a fiatalok -Tóth Vencel, Vavika,Ferenc, Kurmai Zoltán, Kaibás Dezső, helyére is van megfelelő szakmában jártas "ifjonc". 

Uraim a piros könyvek ideje lejárt, tanuljanak meg emelt fővel háttérbe vonulni.

Önökre két dolog jellemző:

Nincs Önökben Magyar Játékvezetés iránt alázat-

Nincs Önökben vezetői képesség... 

Úgy mint néha Justicia szeme be van kötve, sajnos Csányi Sándor szemére is felkerült a bizonyos kötés.   


Dr Greg Pohl...
 

Hozzászólások: