MLSZ: nem tartják be a főtitkári utasítást?

Botrány

2020-05-13 19:22:29
Bognár Tamás |

Ferencváros-Paks - forrás: fradi.hu
Forrás: fradi.hu - Ferencváros-Paks

Az MLSZ a saját szabályát sem tartja be.

Dr. Vági Márton főtitkár 2020. május 6. napján a VERIG07/0017-0007/2020. számú levelében tájékoztatta a megyei igazgatókat arról, hogy nem lehet edzőmérkőzésre játékvezetőt küldeni.

Szószerint idézzük:

[13] Hangsúlyozzuk, hogy a vészhelyzet ideje alatt a sportszervezetek kizárólag saját felelősségükre szervezhetnek edzőmérkőzést, az MLSZ hivatalos edzőmérkőzéseket nem regisztrál, játékvezetőket edzőmérkőzésekre nem biztosít. Kérjük a sportszervezetek körültekintő, bölcs és önkorlátozó döntését ebben a témában, tekintettel a járványügyi helyzetre, valamint arra a tényre, hogy az ilyen jellegű mérkőzések normális körülmények között is a leggyakoribb célpontjai a fogadási csalásoknak, amely most várhatóan erősödni fog.

A mai Ferencváros mérkőzésen azonban hivatalos MLSZ játékvezetők voltak.

 

Minek kellenek szabályok, ha azt az MLSZ sem tartja be.

 

Nemzeti Sport online:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC–PAKSI FC 0–0
Népliget. Vezette:
 Bognár
FTC: Gróf (Varga Á., 62.) – Lovrencsics G. (Botka, 62.), Frimpong, Otigba, Heister – Sigér D. (Haratin, 62.), Vécsei – Ramadan, Lódico, Nguen – Szihnyevics
Paks, 1. félidő: Holczer – Poór, Kelemen D., Gévay, Szabó J. – Kecskés T., Bertus, Könyves, Szakály D. – Hahn, Böde. 2. félidő: Rácz G. – Báló, Szélpál, Lenzsér, Osváth – Balogh B., Windecker, Bor, Papp K. – Haraszti, Sajbán Má.
Forrás: fradi.hu, paksifc.hu


Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
 

Hozzászólások: