Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 5

Botrány

2020-03-01 06:04:37

Top10 - forrás:
Forrás: - Top10

Mi bevállaltuk. Ha kell elismerjük, mit tettük tönkre a magyar játékvezetést.

Top 5.: Focibiro.hu

Az elmúlt 15 évben több alkalommal is megkaptuk, hogy a focibiro.hu szerkesztői és az oldal tulajdonosa tönkre tette a magyar játékvezetést!

Megkaptuk ezt Vágner Lászlótól is, amikor ő volt hatalmon. Előttünk vannak még azok a telefonhívások, amikor személyesen Vágner Lászlóval beszéltünk. Őt mindig a szakmaiság vitte előre és mi elmondtuk neki, hogy pár dolog nem úgy van, mint ahogy ő gondolja. Azonban akkor és utólag is mindig elismerik, hogy sokat segítettünk a játékvezetők országos nyilvántartásának elkészítésében.

Emlékezzen mindenki vissza, hogy az iroda.mlsz.hu és az mlsz.info fejlesztésében részt vettünk és minden útmutatót, tájékoztatót mi készítettünk el.

Nem felejtjük el Hanacsek Attila telefonhívásait vagy több száz e-mail váltását sem (amik persze el vannak mentve), amig segítséget kért adatokban vagy csak a fiatalok ötleteit akarta meghallgatni. Ilyen is volt, persze Attila ezt is letagadja, hiszen most ez az érdek.

Akkor éppen Puhl Sándor és súgói adták a tippeket, hogy mit írjunk meg.

2010-ben eljött a rendszerváltás ideje. Elsőként mi ajánlottuk fel a segítséget Puhl Sándornak és Berzi Sándornak.

Több alkalommal egyeztettünk velük Budapesten, ahol többek között bemutatásra került az MLSZ JB. iroda fejlesztési programja és az országos játékvezetői nyilvántartási rendszer.

Kezet is fogtunk Puhl Sándorral és Berzi Sándorral, hogy kezdjünk neki a munkának közösen. Néhány hét múlva viszont a két Sándor elfelejtette a kézfogást és az email váltásokat. Ők azt mondták, hogy a kézfogás az MLSZ-ben nem számít! Bár azóta a kérfogás szent Puhl Sándornak. Emlékezzünk mekkora vihar volt Zala megyében, amikor Balázsi Mihály okkal nem fogot kezet Vavika Ferenccel, aki őt besározta mindenhol.

Mindegy, mi megcsináltunk mindent, ami a nyilvántartási rendszert illeti. Ezt láthatjátok most a focibiro.hu és a foci-info.hu oldalon.

Több, mint 7500 játékvezető adata, keretbesorolása tekinthető meg. Sőt a háttérprogram elkészült és már teszteljük a személyes oldalak menedzseléséhez, ahol minden játékvezető karban tudja tartani a saját adatait és levelezni, üzenni tud kollégájuknak. Erre a rendszerre épül egy megyei adminisztrációs és oktatási programrész is, amely már korábban elkészült, de nem került még aktiválásra.

A gonosz focibiro.hu oldalon már 1973 óta minden élvonalbeli küldés megtekinthető és az is, hogy melyik játékvezetők melyik csapatnak hány meccset vezetett.

Persze!

Kritikusak vagyunk a fennálló puhli rendszerrel kapcsolatban!

Ki nem az? Ennyire mélyen még soha nem voltunk. Sándorék tönkretették a szeretett játékvezetésünket. Nem csak szakmailag, de erkölcsileg is. Ők meg lehúzták az MLSZ-t anyagilag, ahogy csak tudták.

Ezt mi nem fogjuk elhallgatni!

Nem hallgattuk el azt, hogy meghalt egy kolléga tesztelésen, sem azt, hogy feleslegesek a vecsési puhli bulik. Nem lehet befogni a szánkat, még akkor sem, ha megfenyegetik a kollégáinkat, barátainkat. 

Nincs olyan MLSZ JB. rendezvény, ahol ne minket szidnának. Ez is bizonyítja, hogy mindenki minket olvas. Monják, hogy irigykedünk és sértödöttek vagyuk? Úgye vicces mondat ez? Azoktól, akiknek már tükörbe sem szabad nézniük, hiszen annyir bűnük van. Ha sértődöttek lennénk, akkor már rég nem foglalkoznánk a játékvezetéssel. 

 

Ha ez bűn, hogy közzétesszük Puhl Sándorék ámokfutását és átveréseit, akkor tényleg mi tettük tönkre a magyar játékvezetést!

Miattunk nincsenek már elismert nemzetközi játékvezetők.

Miattunk nincsenek külföldi küldések.

Miattunk nincsenek a megyékben játékvezetők és

miattunk van mindenki rosszul Puhl Sándortól!

 

 


 

Kapcsolódó cikkek

Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 6
2020-02-29 09:29:06

Folytatjuk a népszerű sorozatunkat. Bemutatjuk azokat, akik tönkre tették a magyar játékvezetést.

Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 7
2020-02-24 14:14:40

Nyolcadik helyezetthez értünk el cikksorozatunkban.

Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 8
2020-02-21 09:25:59

Folytatjuk a sort a TOP 10-es listában, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ide jutott a magyar játékvezetés.

Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 9
2020-02-20 13:20:47

Sorozatunkban górcső alá vesszük azokat, akik az elmúlt 10 évben tönkretették a magyar játékvezetést.

Ők tették tönkre a magyar játékvezetést: TOP 10
2020-02-19 15:38:34

Új sorozatot indítunk, amelyben górcső alá vesszük azt, hogy kik tették tönkre a magyar játékvezetést az elmúlt időszakban.

Hozzászólások: