Diktatúra MLSZ módra!

Botrány

2020-01-13 20:27:19

MLSz székház - forrás: fft.hu
Forrás: fft.hu - MLSz székház

Az MLSZ a játékvezetőkkel júniusig köt szerződést és fontos változás van benne!

Az MLSZ JB. irodájában dolgozó hölgy [most nevet is mert írni] írásban tájékoztatta az érintetteket, hogy fontos változások vannak a játékvezetők szerződéseiben!

 

"Az MLSZ Adminisztráció utasítására és Kósik Tamás kiegészítése után kérjük szépen a mellékelt szerződéseket aláíratni a megyei játékvezetőkkel."

Mi az hogy utasítására?? 

 

"Figyelem, a szerződés csak június 30-ig szól. A második félévre új minta kerül kiküldésre."

És mi meddig kötünk szerződést Puhl Sándorral és a többivel? 

 

Ezen kívül a 8. pontba került be egy kiegészítés.

"A Megbízott jelen szerződés aláírásával kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen szerződés szerinti tevékenységével kapcsolatosan tartózkodik a nyilvános véleménynyilvánítástól, és ugyancsak tartózkodik mások labdarúgással kapcsolatos tevékenységének nyilvános értékelésétől. A Megbízott jelen szerződés aláírásával kötelezettséget vállal arra, hogy nyilvános megnyilatkozásai során a személyiségi jogokat tiszteletben tartja. A Megbízott ennek keretében tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Megbízó tevékenységére, működésére, az által szervezett mérkőzésekre, rendezvényekre vonatkozó bárminemű információt, képet, véleményt stb. csak a Megbízó előzetes hozzájárulásával hozhat nyilvánosságra, adhat át harmadik személynek, tehet közzé közösségi oldalakon."

 El kell hányni magunkat!! 

 

 

"Üdvözlettel:

Gaál Gyöngyi

Játékvezetői iroda"

 

Jé!! Ő még dolgozik?


Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
 

Hozzászólások: