A januári JT bálnál is volt lejjebb...

Botrány

2019-12-21 17:36:40
Puhl Sándor | Tóth Vencel |

Tóth Vencel - idősebb - forrás: google.com
Forrás: google.com - Tóth Vencel - idősebb

2019.12.20  Siófok. Ismét itt vagyunk a Balaton déli partján, de nem elegen. Vajon hova tűntek a megyei igazgatók, megyei JB elnökök és nem utolsó sorban a játékvezetők.

Lézengenek a vendégek, természetesen páran kihasználva a potyát, már egy-két nappal előbb becsekkoltak.

Olvasva a "nevezési listát" 217 fő, elgondolkodtató, de a  megjelent 195 fő már lehangoló.  (MLSZ.hu cikke alapján 2015-ben 320 fő volt jelen a bálon.)

 

Tóth Vencel úr egy fokkal már jobb porondmester volt, mint tavaly szegény Kurmai  Zoltán.  Ő legalább korábban karmester volt, igaz akkor még adtak a szavára munka közben..

Venci bácsi mosta a szennyest, miért ilyen kevesen vagyunk ilyen kevesen... (Ő az időpontra fogta és nem arra, hogy már nincs senkinek gyomra eljönni ide)

Vajon akkor érdeklődés hiányában miért kell ilyen rendezvényt ezen időpontban erőltetni???

Miért kell eltapsolni a tagság és a támogatók befizetését?? 

Érvek és ellenérvek, mint az egész Magyar Játékvezetésben.

Nagy pozitív előre lépést jelentet, Berzi úr jelenléte, végre nem ártott meg neki a erős somogyi levegő.

Végre a megyétlen emberek is kaptak helyeket, remélhetőleg a tagdíj befizetésük sem marad el. Biztos a sok országos hakniból jut a perselybe is némi garas. 

Gratulálok a díjazottaknak, igaz ebben még akad adminisztrációs hiba vastagon.

Szegény Kósik Frici bácsi, nem tudta átvenni, hiszen május óta már az égi pályán vezet. (N-nyugodjon békében..).

PUHL SÁNDOR 50 éve játékvezető.

Az első negyven parádés  és büszkeség , az utolsó tíz szégyen és rosszindulat beteg keveredése. Vékony taps, melyet a hű vazalusai tenyér csattanásai tették alig hallhatóvá.

Berzi úr kérem itt a bukott diákja.  

Volt olyan díjazott aki nem értette miért tüntették ki...

Ismét átvehetette Karakó Ferenc a FIFA jelvényét. Nem tudjuk, hogy ez kinek nagyobb szégyen! Szegény csori Karakónak vagy az MLSZ elnökségének... Taps csak néhány volt Ferinek, mert vérciki lett volna a füttyszó...

Vencel úr a kockás füzet nem a valóságot dobta.??

22.00 óra és ritkul a "tömeg", parkolóból indulnak az autók, hiszen holnap munka nap és Megyei bálok ideje lesz, ahova a tagok és meghívottak örömmel mennek.

Sok negatív impulzus mellett, ami sajnos már alap ezen rendezvényen, pozitív történet, hogy a Profi játékvezetőket emberi oldalukról lehetett megismerni, már akik jelen voltak. 

23.00 óra: Tombola sorsolás, majd pedig ismét parkolóban felvillanó fények és távoznak akik úgy gondolták elég...

 Hol vannak a V.I . P vendégek - hú Ők is kocc.

Bizonyítvány kiállítva:

Ülj le fiam kettes. 

Éjfélkor már a szálloda előtt több beszélgető játékvezető található, akik végre őszintén és elismerően kommunikáltak a játékvezetésről, mérkőzésekről, igaz néha körbe nézve, nem érkezik valahol valamilyen hírvívő. 

Megállapítható a tavalyi bálhoz képest is volt lejjebb.

Sajnálom a szervezőket, akik munkájukat belerakva bizonyítani szerettek volna, de nem jött be, ahogy Budapesten szokták mondani. Arcokat nézve, ez egy nyűg, ahova nem örömmel érkeznek a résztvevők. Régen amikor még a jelenlegi vezetés nem a sötét oldalon helyezkedett, ünnep volt a JT bál és az edzőtáborok sorozata. Puhl Sanyi ott lázongott és osztotta az észt, hogy majd Ő lesz megmutatja. Megmutatta, Ő is és társai is. Ahol vár állott most kőhalom. 

Elhidegült a játékvezetés és a Magyar Játékvezetés vezetősége egymástól.

 

Beszédes a statisztika Hanacsek úr, ezen is lehet színeket húzogatni.

Meddig kell még Csányi Sándornak a PUHL név?

Hiába védi Berzi úr, Nagy Sándorunk mint EMBER és VEZETŐ megbukott.

Itt lenne az ideje, talán egészségügyi állapotának is jót tenne, ha 2020 a váltás éve lenne. (Nem aludna el egy Újpest mérkőzésen vagy whisky emelgetés közben a vecsési hotelében).  Vannak ennél márkásabb és jobban csengő nevek, akik külföldön elismert szakemberek és EMBEREK: Tények makacs dolgok, írhatják követői a dicshimnuszokat, védő beszédeket, felesleges.

Amíg régi és aktív FIFA játékvezetők és asszisztensek a megyékben ellenőriznek, vagy nem ellenőriznek, oda nem illő emberek és szakmai törpikék,  játsszák a Ferit, Attilát, Janit nincs miről beszélni. 

Vajon hogyan nézne ki, feltételezve: Szabó Zsolt, Erős Gábor, Vámos Tibor, Gyarmati Tibor, Kepe Arnold ellenőri munkáját egy Kurma-Vavika páros értékelné???

Biztos menne, hiszen Ők a jokerek. 

Elég abszurd, hiszen még a kommunikáció is nehéz lenne-angolul. (Hivatalos nyelv FIFA-UEFA).

Nagyon sok volt NB-s és nemzetközi játékvezető nem volt jelen Siófokon, pedig emelték volna a színvonalat. Csak nekik sincs már gyomruk ehhez a cirkuszhoz……

 


 

Kapcsolódó cikkek

MLJT: Bál volt, de inkább ne lett volna
2019-01-13 17:22:22

Szombat hajnal óta több hívás érkezett hozzánk a pénteki MLJT bállal kapcsolatban.

Hozzászólások: