A név kötelez, avagy felvételi nélkül az akadémián!

Botrány

2019-12-08 18:44:49

MLSz székház - forrás: fft.hu
Forrás: fft.hu - MLSz székház

Első alapfokú képzésen voltak jelen ezen a hétvégén országból kiválasztott jövő játékvezetői és asszisztensei.

 

Nem volt vihar mentes a kijelölés sem, hiszen többen elhasaltak a felvételi vizsgán. Megkapták a megyék miért küldenek olyan autókat amelyeken nincsenek kerekek – idézzük Puhl Sándor szavait.

 Megírtuk már hogy "megbukott" az előző évfolyam, mivel sokan nem értékelték a képzést megfelelő értékrend alapján.

Maradék nyolc főből nagy százalékban "ismételnek". Vajon nekik miért kellett újra felvételezni mikor egész évben megfelelő képzést kaptak?? 

Persze, van akik nem jártak felső intézményekbe, így nem tudják ahol sikeres felvételit nem kell minden évben megismételni...

Nem kellett volna a nyolc főt automatikusan névjegyzékbe venni??

Akadémia vezető úr nem sántít a dolog??? 

Voltak  a jelenlevők között olyanok, akik nem felvételiztek és mégis megtalálhatók voltak az iskolapadban.

Akkor egyiknek kell felvételizni a másiknak nem??

Volt pótfelvételi?

Nem elég tisztességesnek tűnni, annak is kell lenni. 

Igen, a név és a barátság kötelez.

"Kísérteties a hasonlóság az első szülött fiúval is ahol a "nagy barát" keresztfélévvel áthidalta az Akadémiai képzést egy fővel - nyilatkozta weboldunknak az egy régen regnáló vezető [aki nyáron vissza fog vonulni.  - szerk.] - Vajon akkor a plakátragasztás és a bal oldali szemlélet ennyire jó a bal oldali WC-ben?? "

Nem politikai hirdetés, de ahonnan eszünk oda azért ne.......  Volt olyan személy is aki a sikeres felvételi névsorban nem szerepelt mégis hipp-hopp odavarázsolta Akadémiai vezető.

Végig böngészve a névsort -  köszönjük az MLSZ JB-nek  - egy fő maradt ki az évkezdésről. Igaz betegségre hivatkozva, de már egy évet elvégezve nem vett részt az akadémia felvételin melyet egészségügyben dolgozó családtagja igazolt féltve gyermekét.

Milyen okból kellett volna felvételiznie, amikor már Akadémiai tag volt??

Nem az Ő hibája, hogy a többiek nem vették komolyan?? Válasz egyszerű mert betegen elment levezetni egy bajnoki mérkőzést ahova országos ellenőr (akadémia) érkezett volna, de nem érkezett. Ennyire fontos volt számára az Akadémia.  (eltelt két nap  a felesleges felvételi és mérkőzés között). Tragédia történt volna ki vállalja a felelősséget???

Megkerestük a megyei Jb elnököt aki annyit közölt:

„Adventi gyertyagyújtáson voltam, így Tőletek értesültem erről a szituációról. Hű keresztényként annyit mondhatok Jézus Krisztus is megbocsátott az ellene vétkezőknek. Ámen!”


 

Hozzászólások: