Meseország Vecsésen!

Botrány

2019-12-02 16:36:52
Hanacsek Attila | Puhl Sándor | Vavika Ferenc |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

2019-ben sem maradtunk Játékvezetői szakreferensi nap nélkül.
Ismét pénteken, amikor az aktív dolgozói rétegnek szabadságot kellett kérni, mert évek óta nem tudják megszervezni ezt a négy órás kalandot munkaszüneti napokra.

Tudjuk miért??

Igen, mert akkor az előadó mesélők, szakértenek, vagy éppen egy mérkőzésen alszanak mint ellenőr, Újpesten.

Minden megye képviselte magát "felsőbb" szinteken, akik viszont nem tudtak eljönni, helyetteseket küldtek, ahogy az MLSZ.JB kérte.
Olyan volt az egész rendezvény, mint az érettségi találkozó. Örültünk egymásnak, alelnökök külön teremben ebédelve, ismét nem vegyültek. Senki nem csodálkozott.

Érezhetően a szekció gyűlések után, sok embernél kiverték a biztosítékot.

Toborzáshoz semmi anyagot és hírverést nem ad az MLSZ JB, mivel az a megyék dolga, mivel az országos játékvezetésben mindig lesznek játékvezetők. (Milyenek??).

Oktatásban nem volt változás, hiszen szokásos UEFA anyagok lementése, elemzése, iránymutatása mérvadó.

Legnagyobb darázsfészekbe Vavika Ferenc által bitorolt, Akadémia képzés, és azon alapja a Talent programba nyúlt az előadó. Grafikát kivetítve olyan volt mint a Budapesti PRIDE fesztivál, minden színben pompázott, melyet a nevezett személy sok esetben nem tudott elmagyarázni, hiszen a ferdítéseket nagyon nehéz. Egyik megyei vezető teljesen ki kelve közölte, nincs semmilyen iránymutatás, nincs rendszer csak kritizálni tudnak ahol mernek. Szégyen, hogy a megyéket zsigerelik, kötelezik program működtetésére éves szinten hat alkalommal, közben pedig érdemi és hiteles értékelés nincs a helyszíneken, mert a "vezető"úr menekül. Záró beszédben Vavika Ferenc program vezető ékes beszéddel próbált értékelni, mely még felolvasva sem ment. Látod Feri most kell elmenni nyugdíjba, átadni a helyed Makai Janinak és a fiatal generációnak. Baranyában várnak szeretettel mint Talent vezetőt, ahonnan elküldtek, mert nem tudtad mit beszélsz. (két alkalommal ellenőriztél a hatból). Sokszor nem tudtuk milyen rendezvényen vagyunk. Mivel az önsajnálatról és ne bántsatok minket szappanoperát hallgathattuk.

Két alelnök, záróbeszéde a döbbenet volt a jobb oldali és baloldali W"C-ről, gondolom ennek politikai jellege volt. Focibíró oldalt nem lehet kiejteni, mert nem alacsonyodnak, ilyen mélyre, bár olvassák, és ígérik nem szólnak bele a megyék életébe. Döbbenet ennyi maszlagot hogyan lehet két ilyen kaliberű embernek összehozni, sőt elhiszik amit mondanak.

Nem szólnak bele a megyék életébe??

Hány megyei elnököt akartak megtorpedózni???

Tízet-emlékezzünk. Itt az idő egy új korszaknak a kezdetére, végre erre BERZI SÁNDOR is rájöhetne. Engedje el a Sándor és Attila kezét, jöjjenek az ifjabb és tehetségesebb vezetők, igazi vezetők, akik játékvezetésért élnek, nem pedig a játékvezetésből. Vajon még hány értékes embert kell elveszteni ebben az ámokfutásban??

Vajon mikor fognak össze a megyei vezetők és mondják elég???

Remélem hamar, mert a vaskereskedő, rendőr, postás, postás nem jó koncepció, eredmény látható. Puhl úr, ahogy mondta: demokrácia van diktatúrával. Egyre több helyen a diktatúrája megbukott, grafikonok kimutatják kik a barátai, négy megye, többiek pedig csak legyintenek teszik a dolgukat vagy telefonálnak, akkor viszont Ön és csapata fújj visszavonulót. Ahogy említette sok az "áruló" közöttünk-valóban így van, sok az álszent áruló az Ön által vezetett holdudvarba, akik szemtől szemben nem merik elmondani, mert féltik az NB-s ellenőrzéseiket. Elgondolkodtató, de nem beszélünk róla, mert magyar ember csak a fúráshoz ért..

Önök nem magyarok??? Önök kit fúrtak meg??

Igen nem beszélünk róla...


 

Hozzászólások: