Szőts GergelySzolnok: Táboroztak a játékvezetők

Szolnoki edzőtábor - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Szolnoki edzőtábor.

Július 2. hétvégéje szokásosan a megyei játékvezetők szakmai táborozásával zajlott. A karcagi sportpályán, 76 játékvezető fizikai felmérésével megkezdődött megyénk sípmesterei számára a 2019/20-as bajnoki év.

A szakmai eseményre a megyei játékvezetés vezérkara mellett, lelátogatott megyénk társadalmi elnöke (Marosvári Csaba), a megyei igazgató (Varga Zsolt László), valamint Berke Balázs FIFA-, és Szőts Gergő NB I-es játékvezető. 

A tábor szakmai részében kiértékelésre kerültek az elmúlt bajnoki szezon vitatott eseményei, elsajátították játékvezetőink a megváltozott játékszabályok megfelelő alkalmazásához szükséges ismereteket Berke Balázs FIFA játékvezető előadásában, és társadalmi elnöki felajánlásának köszönhetően megyénk játékvezetői hozzájuthattak egy, a mérkőzéseken a játékvezetők által használt kommunikációs szetthez (head-set), melynek működését Szőts Gergő NB I.-es játékvezető tanított meg a fiataljainknak.

A tábor egyik kiemelt programjaként újraélesztést, és a defibrillátor szakszerű használatát sajátították el megyénk játékvezetői, és ellenőrei.

 

Hozzászólások