Huszár Balázs

 • Kép forrás: mlsz.hu

  Huszár Balázs 152 cikk

  • MLSZ adatbank

  Született 1980-08-30
  Vármegye/szerv Vas / MLSZ JB


  

  Csongrád: Sikeres továbbképzés

  Csongrádi frissítő kurzus - forrás: csongradjb.hu Forrás: csongradjb.hu - Csongrádi frissítő kurzus.

  Az elmúlt hétvégén Hódmezővásárhelyen tartottuk meg a téli továbbképzésünket.

  A rendezvényt részvételükkel megtisztelték a mostani alapfokú tanfolyamra járó újonc játékvezetők, a szövetség részéről Dékány Dóra, meghívott vendégelőadónk Hanyecz Bence, illetve megyei referensünk Iványi Zoltán is.

  A közel 90 résztvevő a nap első felében a mindenki számára kötelező fizikai teszttel kezdett a Városi Stadionban. Utána egy jóízű ebédet fogyasztott el a társaság a Hordó Pub étteremben.

  A nap második felében a Cseresnyés Kollégium adott otthont számunkra, ahol a nyitó előadást Dékány Dóra tartotta, aki az elmúlt időszak IFA rendszer- és elszámolások problémáiról beszélt. Ezután játékvezetőink elméleti tesztet töltöttek ki. A továbbképzés vendég előadója Hanyecz Bence volt, aki jelenleg is aktív NB III-as Játékvezető. A videóval színesített elődadásának témája “A játékvezető, és az asszisztensi felelősségi területek, és a feladatok felosztása”. Ezt követően 25 klipből álló videós tesztet töltöttek ki a játékvezetőink, melyben nem csak az UEFA által közzétett jeleneteket láthattak, hanem a megyei életből is voltak bejátszások.

  A nap zárásaként az elméleti teszteknek a kiértékelését követően Kalmár László elnök úr megtartotta évértékelő beszédét, és bezárta a továbbképzési napot.

   

  Hozzászólások