Puhl elkezdte kinyirni az ellenőröket

Botrány

2018-06-30 15:01:13
Czakó Dénes | Gyarmati Tibor | Hanacsek Attila | dr. Paróczai Dezső | Puhl Sándor | Schoblocher István | Sebestyén Ágoston |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Az elmúlt napokban több megyéhez is levél érkezett az MLSZ JB. irodától, igaz feladó most sem volt az e-mailben.

 

Szűk szavúan közölték, hogy nem tartanak igényt az NB. III-as játékvezetői ellenőr munkájára a következő időszakban.

 

Akiket Puhl-Hanacsek duó kirakott:

Sebestyén Ágoston: korábbi Tolna megyei elnök, akit Puhl leváltatott és helyére a nethuszár Makai János neveték ki. Makai sherifsége alatt sok játékvezető hagyta abba a működést, mivel sem erkölcsileg, sem szakmailag nem tudtak azonosulni a pestről kijelölt "bóhoccal".

 

Schoblocher István: korábbi Nógrádi elnök, akinek jó gondolatai és véleménye volt mindig. Őt is Puhl váltatta le a megyéje élén.

 

Gyarmati Tibor: korábbi kiválló FIFA asszisztens. Mindig korrekten állt kollégáihoz. Sajnos ő évek alatt nem jutott el odáig, hogy NB. I-es asszisztensi ellenőr lehessen. (Vélhetően a Puhl vs. Zala csata áldozata)

 

dr. Paróczai Dezső: Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök, akit az elmúlt években többször le akart váltani Puhl.

 

"Puhlék többek között Czakó Dénest is le akarták váltani, de az már nagyon feltűnő lett volna" - nyilatkozza a JB-hez közel álló személy - "Nyilvánvaló, hogy őt is ki fogják véreztetni, nem fog küldéseket kapni a következő időszakban."

 

Mi csak bízunk benne, hogy Puhl Sándor és Hanacsek Attila is hamarosan kap egy e-mailt a következőkkel:

 

"Tisztelt Alelnök!

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége köszöni eddig munkáját. A továbbiakban nem számítunk munkájára.

 

Kérjük, hogy költözzön ki a vecsési hotelből, adja le szolgálati gépkocsiját, mobiltelefonját, laptopját és az elmúlt időszakban átvett körülbel 60 Adidas terméket.

 

Kérjük továbbá, hogy szíveskedjen az elmúlt 5 év ellenőrzéseiről részletes teljesítésigazolást írni, mivel kiderült számunkra, hogy az Ön által elszámolt mérkőzésekhez nem készült írásos ellenőri jelentés.

 

 

Tisztelettel:

MLSZ"

 

 


 

Hozzászólások: