Kispál Róbert

 • Kép forrás:

  Kispál Róbert 86 cikk

  • wikipedia

  Született Kistelek 1969-07-28
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig.


  

  Akik eltűntek a Puhli süllyesztőben

  Bede Ferenc (ZTE) - forrás: nso.hu Forrás: nso.hu - Bede Ferenc (ZTE).

  Puhl Sándor királysága alatt több nagy nevű játékvezető fejezte be az aktív játékvezetést és nem kapott semmiféle pozíciót, nem lettek országos ellenőri kerettagok.

   

  Bede Ferenc:  2010-ben a 45. életévét betöltött Bede rekorderként vonult vissza az élvonalból, igaz még Vágner László elnöksége alatt. Ő azóta sem kapott semmiféle felkérést az MLSZ JB. részéről. Szaktudása és a levezetett közel 300 mérkőzés után NB. I-es ellenőri keretben lenne a helye. Bede folyamatosan szakértőként megszólal a TV-ben és újságokban. Nyilatkozataiból kitűnik, hogy naprakész még mindig a szabályokban és az UEFA elvárásaiban.

   

   

  Fábián Mihály: Több száz NB. I-es mérkőzést levezető fiatal játékvezető sérülését követően nem kapott szerepet a hazai játékvezetésben. Fábián azóta Ausztráliában a profi játékvezetőkért felelős. Az ő tudását egy másik kontinensen igénybe veszik, nálunk meg elüldözték.

   

   

  Erős Gábor: Kassai Viktor VB-t megjárt asszisztense visszavonulása óta a Komárom Esztergom megyei játékvezetői bizottságot vezeti, a játékvezetők nagy megelégedésére. Puhl Sándorék viszont nem kíváncsiak az ő szakmai tudására. Nem fért be az országos ellenőri keretbe, az asszisztensi ellenőrök közé.

   

   

  Vámos Tibor: Kassai Viktor VB-t megjárt asszisztense visszavonulása óta az MLSZ Kisebbségi Bizottságában tevékenykedik. Puhl Sándorék viszont nem kíváncsiak az ő szakmai tudására. Nem fért be az országos ellenőri keretbe, az asszisztensi ellenőrök közé.

   

   

  Kispál Róbert: Visszavonulása óta UEFA delegáltként járja Európa labdarúgó pályáit. Puhl Sándorék viszont nem kíváncsiak az ő szakmai tudására. Nem fért be az országos ellenőri keretbe, az asszisztensi ellenőrök közé.

   

   

  És akik még sokat tehettek volna a magyar játékvezetésért: L. Tóth Lajos, Demeter János, Takács Gábor, Kiss Norbert és még lehetne folytatni a sort…

   

   

  Hozzászólások