Vad II. IstvánSúlyos hiba az MLJT részéről?

Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

Nem csak hiba, de súlyos visszaéléshez is vezethet az, hogy az MLJT a januári báljának költségeit „privát” bankszámlára kéri a tagoktól és nem az MLJT számlára.

 

Hétfőn minden MLJT tag körlevelet kapott arról, hogy a szokásos januári bál jelentkezését milyen módon kell megküldeni az MLJT részére.

 

Szépséghiba az, hogy egy játékvezető saját privát e-mailcíméről küldte ki a levelet és nem az MLJT hivatalos címéről. A levélből nem lehet beazonosítani azt sem, hogy a levél kinek a megbízásból került kiküldésre.

 

A legnagyobb probléma az, hogy a jó szándékú játékvezető, aki meg akart felelni feletteseinek a saját bankszámlaszámát adta meg. Ezt a tényt bizonyítja az is, hogy az MLJT-nek nincsen az Erste Banknál vezetett ilyen számlaszámú számlája.


 

Vajon ennyire amatőr a Tóth Vencel vezetette MLJT? Vagy úgy érzik, hogy nekik is mindent lehet?

 

Emlékezetes, hogy Tóth Vencel az elmúlt években számos bakit követett el elnökként, de ilyen, pénzügyi hibát még nem vétett. Reméljük, hogy a kollégák a pénzt nem utalják át a magánszemély számlájára.

 

Bele sem merünk gondolni, hogy milyen egyéb pénzügyi manőverek lehetnek….

 

 

 

Az ügyben megkerestük az érintett játékvezetőt és az MLJT elnökét, Tóth Vencelt is. Az érintettek válaszát közzétesszük, ahogy megkapjuk.

 

 

Hozzászólások