Ádám MihályAhol baráthi küldések készülnek

taktikai tábla - forrás: Forrás: - taktikai tábla.

A Pest Megyei Labdarúg Szövetség JB nyári, dabasi edzőtáborának nyitónapján látogatást tett Fekete Miklós, a PMLSZ elnöke és Vágner László, az MLSZ JB elnöke. Fekete Miklós ismertette az új elnökség elvárásait a megyei játékvezetéssel szemben.

 

A játékvezetői bizottság öt taggal áll fel. Ennek vezetésére többek megkérdezését követően Ádám Mihályt kértük fel. Oláh Gábor alelnökként dolgozik, Farkas Balázs feladata a gazdasági ügyvitel és a futsal tennivalóinak ellátása, Baráth Zoltán a küldésért felelős, míg az utánpótlás és oktatással kapcsolatban Varga András kapott megbízást. A fizikai teszt érdekessége, hogy a negyven méteres sprintek lebonyolításához a szervezők kölcsönkapták az országos keret által is használt fotocellás mérőberendezést.

 

Székely Ferenc nemzetközi ellenőr és instruktor elmondta: korábban nem volt ilyen jó helyzetben a Pest megyei játékvezetés, hiszen két NB I-es játékvezető és futsal FIFA-játékvezető is van a keretben.

 


Benkő Tamás, a PMLSZ főtitkára úgy fogalmazott, hogy a megyei szövetségben reformok zajlanak, és látszik, hogy a csapatok küldöttei olyan személyeket delegáltak a testületbe, akik megfelelően tudják érdekeiket képviselni. A játékvezetői bizottság elmúlt évekbeli munkája megítélése szerint elismerésre méltó és példaértékű csapatmunka volt, ezért kapott Ádám Mihály új megbízást, és mellé ezért állítottak friss szemlélettel bíró, a területet kimondottan jól ismerő bizottsági tagokat.

 

Hozzászólások