dr. Hegyi Péter

 • Kép forrás:

  dr. Hegyi Péter 21 cikk

  • wikipedia

  Született SZEGED 1972-04-08
  Vármegye/szerv Csongrád / Csongrád-Csanád M. Ig.


  

  Fábián vezeti a Szuperkupát

  Fábián Mihály - interjú - forrás: mtv.hu Forrás: mtv.hu - Fábián Mihály - interjú.

  A Szuperkupa-döntő második találkozójára – amelyet a DVSC-AVE Ásványvíz minimális, 1-0-s előnnyel várhat – csütörtök este 20 órakor kerül sor az Oláh Gábor utcai stadionban. A mérkőzésen Fábián Mihály bíráskodik, a játékvezető munkáját dr. Hegyi Péter, Tóth István és Takács János segíti majd.

  Nemzetközi játékvezetői küldés
  Elkészült a nemzetközi játékvezetői küldés is. Eszerint a július 27-i CSZKA Szófia-Dinamo Tirana UEFA-kupa selejtezőn a Megyebíró János, Szpisják Zsolt, Albert István, Arany Tamás négyes, az ugyanezen a napon rendezendő FC Flora-Lynn Oslo UEFA-selejtezőn pedig a Sápi Csaba, Székely Ferenc, Ortó Gyula, Solymosi Péter kvartett bíráskodik majd.

   


  Az augusztus 1-én, vagy 2-án sorra kerülő Sahtar Szoligorszk vagy Siroki Brijeg Heart of Midlothian UEFA-kupa mérkőzésen Kassai Viktor vezet majd, segítői Erős Gábor, Tóth István, Szabó Sándor lesznek.
  A 2006. augusztus 10. és szeptember 03. között Oroszországban rendezendő Női U20-as világbajnokságon Gaál Gyöngyi képviseli majd a magyar játékvezetőket.

   


  Szeptember 6-án a Kassai Viktor, Erős Gábor, dr. Szabó Péter, Gergely Sándor négyes vezeti a Horvátország-Ukrajna U21-es Eb-selejtezőt. A női világbajnokságon két mérkőzést is kapunk: a Kulcsár Katalin, dr. Kulcsár Judit, Sárközi Réka hármas a Franciaország-Ausztria, a Gaál Gyöngyi, Ács Réka, Makkosné Petz Brigitta trió pedig az Olaszország-Norvégia találkozón működik közre.

   

  Hozzászólások